Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Workshop ZaaiGoed bij De LimonadeBrigade Altena Werkendam

Geschreven: 06-11-2023
Workshop ZaaiGoed bij De LimonadeBrigade Altena Werkendam

Altena | Maandagavond 20 november organiseert De LimonadeBrigade Altena de workshop ‘ZaaiGoed’ voor ouders/opvoeders.

Het (mee)opvoeden van kinderen kent van tijd tot tijd zijn uitdagingen. Zowel als ouder als professional. Voel jij je ook wel eens meer politieagent dan opvoeder? Voel jij je wel eens onzeker, omdat je niet weet wat het beste is voor je kind? Zou jij wel eens wat vaker situaties willen oplossen zonder boos te worden of zonder je macht te gebruiken?

Dan is deze workshop ‘ZaaiGoed’ hartstikke inspirerend. “Wat je zaait, is wat je oogst.” Als deze metafoor ergens op van toepassing is, is het wel op de opvoeding. Kinderen doen na wat wij ze als ouders/opvoeders voorleven. Dus welke boodschappen geven we ze mee en wat zaaien we eigenlijk bij onze kinderen? En is dat ook wat we willen zaaien? ZaaiGoed gaat uit van het zaaien van positieve, activerende boodschappen bij kinderen.

Met ZaaiGoed verandert jouw rol als opvoeder van politieagent naar tuinman. Benieuwd wat het verschil is? Meld je aan en leer anders kijken, luisteren en doen naar kinderen en naar jezelf!

De workshop ‘ZaaiGoed’ vindt plaats op maandagavond 20 november in Dorpshuis Vlechtwerk aan de H.J. Roubosstraat 3 te Werkendam. Vanaf 19:30 zijn ouders/opvoeders welkom. De avond start om om 19.45 en duurt tot ongeveer 21.15 uur. Toegang is gratis.

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden kan via altena@limonadebrigade.nl. Zo weten we ook direct hoeveel mensen we kunnen verwachten. We zien uit naar jullie komst deze avond.

Meer informatie over het programma vind je op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

Rivierenland Radio is in Werkendam te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Herman van Berkum
Herman van Berkum
Laatste berichten
Vrijdag 7 juni Vunderkeloop in Macharen

OSS - Op vrijdag 7 juni is in Macharen de vierde wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2024: de Vunderkeloop. Iedere hardloper, jong of oud, beginner of gevorderde, kan aan deze wedstrijd meedoen. Naast een 10 en een 5 kilometerwedstrijd is er speciaal voor alle jonge hardlopers een jeug...

Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...