Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Workshop ZaaiGoed bij De LimonadeBrigade Altena Werkendam

Geschreven: 06-11-2023
Workshop ZaaiGoed bij De LimonadeBrigade Altena Werkendam

Altena | Maandagavond 20 november organiseert De LimonadeBrigade Altena de workshop ‘ZaaiGoed’ voor ouders/opvoeders.

Het (mee)opvoeden van kinderen kent van tijd tot tijd zijn uitdagingen. Zowel als ouder als professional. Voel jij je ook wel eens meer politieagent dan opvoeder? Voel jij je wel eens onzeker, omdat je niet weet wat het beste is voor je kind? Zou jij wel eens wat vaker situaties willen oplossen zonder boos te worden of zonder je macht te gebruiken?

Dan is deze workshop ‘ZaaiGoed’ hartstikke inspirerend. “Wat je zaait, is wat je oogst.” Als deze metafoor ergens op van toepassing is, is het wel op de opvoeding. Kinderen doen na wat wij ze als ouders/opvoeders voorleven. Dus welke boodschappen geven we ze mee en wat zaaien we eigenlijk bij onze kinderen? En is dat ook wat we willen zaaien? ZaaiGoed gaat uit van het zaaien van positieve, activerende boodschappen bij kinderen.

Met ZaaiGoed verandert jouw rol als opvoeder van politieagent naar tuinman. Benieuwd wat het verschil is? Meld je aan en leer anders kijken, luisteren en doen naar kinderen en naar jezelf!

De workshop ‘ZaaiGoed’ vindt plaats op maandagavond 20 november in Dorpshuis Vlechtwerk aan de H.J. Roubosstraat 3 te Werkendam. Vanaf 19:30 zijn ouders/opvoeders welkom. De avond start om om 19.45 en duurt tot ongeveer 21.15 uur. Toegang is gratis.

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden kan via altena@limonadebrigade.nl. Zo weten we ook direct hoeveel mensen we kunnen verwachten. We zien uit naar jullie komst deze avond.

Meer informatie over het programma vind je op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

Rivierenland Radio is in Werkendam te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...