Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Reünie lagere school Heerewaarden

Geschreven: 10-09-2023
Reünie lagere school Heerewaarden

Op zaterdag, 18 november, wordt een reünie georganiseerd voor ex-leerlingen van de openbare basisschool in Heerewaarden, de huidige Tweestromenschool.

De school kent een lange historie. Het ontstaan van het openbaar onderwijs in Heerewaarden dateert van de vorige eeuw en gaat 100 jaar terug. Het dorp had en heeft maar één school.
De reünie is bedoeld voor Heerewaardenaars geboren tussen 1956 tot en met 1964. Ook (eventuele) partners zijn welkom.

Aanmelden
‘Velen hebben zich al opgegeven, maar er kunnen er nog meer bij‘, zo laat het organiserende comité weten. Aanmelden kan via j.krieken2@chello.nl of via whatsapp 06-36126745 met opgave van naam, één of twee personen, geboortejaar en 06-nummer.

Kosten
De reünie wordt gehouden in MFC De Steen aan de Bukestraat 1. Kosten voor deze avond zijn 25 euo p.p., inclusief drank (geen sterke drank), hapjes en gezelligheid. Na aanmelding krijgt men een betaalverzoek.

Foto's
‘We zouden het ook leuk vinden als je wat oude foto's van die tijd hebt.  De foto’s kun je mailen, dan kunnen we ze digitaal tonen die avond. j.krieken2@chello.nl.’

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Heerewaarden te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...