Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Nieuwste podcast Paradepraat over en mét de jeugd Heeze

Geschreven: 11-08-2023
Nieuwste podcast Paradepraat over en mét de jeugd Heeze

Stichting Brabantsedag presenteert weer trots een nieuwe aflevering van de podcast Paradepraat. In deze nieuwste aflevering staat het thema "De jeugd heeft de toekomst" centraal, waarbij dieper in gegaan wordt op de jeugdige bouwers die een cruciale rol spelen bij dit unieke evenement.

De jeugdige bouwers zijn de kracht achter de toekomst van de Brabantsedag en Paradepraat neemt je mee in hun wereld. In deze aflevering maken we kennis met inspirerende persoonlijkheden die de fakkel van creativiteit en traditie hoog houden. 

Henk van Stipdonk (Wagenbouwersgroep Bloed, Zweet & Tranen), Levi van der Linden (Vriendenkring De Oude Ambachten) en Bram Langenhuijsen (Vriendenkring Haisjô) praten met host Maarten van der Velden over hun drijfveren en ervaringen. Hoe zijn ze bij de bouwgroep gekomen? Is er een gezonde competitie of werken hun vrienden samen in dezelfde groep? Hoe hebben ze zich ontwikkeld en welke vaardigheden hebben ze verworven dankzij de bouwgroep. En hoe zien ze de toekomst?
Rivierenland Radio is in Heeze te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+
Host Maarten van der Velden vertelt enthousiast: 'Alle podcasts die we doen zijn prachtig, maar dit was echt wel een pareltje om te maken. Geweldige verhalen van die mannen, ze laten zien - of eigenlijk horen - dat de toekomst van de Brabantsedag wel gezekerd is. Fantastisch!'

De aflevering biedt een diepgaand inzicht in de jeugdige bouwers die de toekomst van de Brabantsedag vormgeven en blikt vooruit naar wat de komende jaren zullen brengen.

De Paradepraat podcast is te luisteren op Spotify of op de website van de Brabantsedag. 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke vrijdag tussen 15 en 18 ...

Laatste berichten
Jongerenwerk Maasdriel krijgt impuls dankzij D66 en GroenLinks Maasdriel

Het jongerenwerk in Maasdriel krijgt de komende jaren een extra impuls. Voor 2024 en 2025 is daarvoor 80.000 euro beschikbaar. Het gevolg van een succesvol amendement van D66 Maasdriel en GroenLinks

Het amendement volgde op het voorstel van het college van B&W om de volledige r...

Vernieuwde samenwerking in ‘Pact van Loevestein’ Altena

Gemeente Altena ondertekende vrijdag (29-9) de intentieverklaring ‘Pact van Loevestein 2023-2033’, samen met andere gemeenten, provincies en partijen binnen de Nieuwe Hollandse Waterlinie (NHW).

Twintig jaar geleden ontstond het Pact van Loevestein. De behoefte nu is om...

Flitsfeitje Cian Ducrot van Heaven

Cian Ducrot groeide op in Cork, Ierland. Tijdens zijn jonge jaren deed hij mee in drama clubs en musicals.  Hij kreeg ook een beurs aan de Royal Academy of Music in Londen, waar hij klassiek fluit leerde spelen.
Tijdens een inspirerende reis naar Los Angeles besefte Ducrot dat hij eig...