Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Mozaïek Welzijn krijgt kwaliteitslabel

Geschreven: 23-02-2024
Mozaïek Welzijn krijgt kwaliteitslabel

TIEL - Mozaïek Welzijn krijgt kwaliteitslabel

Woensdag 21 februari heeft Lex Staal, directeur-bestuurder van Sociaal Werk Nederland, het certificaat van het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk uitgereikt aan Mozaïek Welzijn. Met het Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk laat je als sociaalwerkorganisatie zien dat je staat voor kwaliteit en continu werkt aan de verbetering van de dienstverlening: aan opdrachtgevers, samenwerkingspartners en bewoners.

Marije Dirksen, manager Mozaïek: “Wij werken met het Kwaliteitskompas. Deze tool helpt om ons werk zo goed mogelijk te doen, samen met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Een mooi compliment van Sociaal Werk Nederland dat dit wordt opgemerkt bij het behalen van ons kwaliteitslabel. Ook de wijze waarop het geven van feedback via de 360-methode is geïntegreerd binnen het werk, werd geprezen. Het kwaliteitslabel krijg je niet zomaar. Trots op onze medewerkers dat zij deze methodieken omarmen en zo samen sterk staan voor onze inwoners.” Het label is geldig voor alle gemeenten waar Mozaïek werkt; gemeente Buren, Neder-Betuwe, Rhenen, Tiel en West Betuwe.

Getoetst

Elke twee jaar wordt Mozaïek getoetst op het vakmanschap van de medewerkers, de impact van hun dienstverlening voor de inwoner en het faciliteren van goed werkgeverschap.

Steeds weer verbetert Mozaïek de kwaliteit van hun inzet voor de inwoner. Hier stellen ze zichzelf de vraag: doen we het juiste en waar kan dit nog beter? Zo is kwaliteit een doorlopend proces in de organisatie.

Dat wordt gezien en gewaardeerd met dit kwaliteitslabel Sterk Sociaal werk!

Meer informatie over Mozaïek is te vinden op www.mozaiekwelzijn.nl

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Tiel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab
 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Antoine Walraven voorgedragen als nieuwe burgemeester

MAASDRIEL - Antoine Walraven wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe burgemeester van de gemeente Maasdriel. De gemeenteraad besloot dat donderdagavond (18-4) in een extra raadsvergadering.

Bart de Leeuw, voorzitter vertrouwenscommissie, laat weten: “Zijn persoonlijkheid...

Grootschalige controle Plataanplein Drunen

DRUNEN - Het Bestuurlijk Interventieteam Meierij (BIM) heeft op donderdag 18 april controles uitgevoerd bij bedrijven, woningen en garageboxen aan het Plataanplein in Drunen. Er zijn meerdere overtredingen waargenomen. Denk aan fraude met een gasaansluiting, verkoop van illegale sigaretten en (sh...

Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....