Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Goede Doelendag voor Villa Pardoes méér dan geslaagd Kerkdriel

Geschreven: 21-10-2023
Goede Doelendag voor Villa Pardoes méér dan geslaagd Kerkdriel

Op golfclub De Dorpswaard vond onlangs de Goede Doelenwedstrijd plaats voor Villa Pardoes. Het gestelde doel van 5000 euro werd ruimschoots overtroffen. Met maar liefst 10.100 euro krijgen dus geen twee, maar vier gezinnen een onvergetelijke vakantie. Iets waar de vereniging terecht trots op is. Het bedrag is inmiddels overhandigd aan Villa Pardoes.

Aan de wedstrijd deden zestig golfers mee. De sportieve wedstrijd, spelvorm Chapman stableford, werd gewonnen door Ellen en Ruud van den Akker. Gerard en Margaretha de Kleyn legden beslag op de tweede plaats. Het podium werd gecompleteerd door Christel en Edwin Disco. Zij krijgen Allemaal krijgen zij een unieke rondleiding in Villa Pardoes.

Cheque
Na afloop van de golfwedstrijd werd in het clubhuis de veiling en loterij gedraaid. Het hoofddoel van de dag was immers om het streefbedrag van 5.000 euro binnen te halen. Er kon geboden worden op kunstwerken, (buitenlandse) accommodaties, rondleidingen, VIP-kaarten voor diverse evenementen enzovoorts. Ook de prijzentafel voor de loterij stond vol met prijzen. De sfeer in het clubhuis was meer dan optimaal. Ingrediënten die ertoe leidden dat er een check van 10.100 euro kon worden overhandigd aan Olaf Jungerius van Villa Pardoes.

Petje af
De organisatie laat weten: ‘Al met al is het een onvergetelijke dag geworden op onze golfclub De Dorpswaard. Iets waar we als vereniging erg trots op mogen zijn. Petje af voor alle deelnemers, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en schenkers die een bijdrage geleverd hebben.’

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Kerkdriel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...