Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Flitsfeitje: Billie Jean van Michael Jackson

Geschreven: 24-06-2024
Flitsfeitje: Billie Jean van Michael Jackson

Michael Jackson, geboren op 29 augustus 1958 in Gary, Indiana, staat bekend als de "King of Pop" en is een van de meest invloedrijke artiesten in de muziekgeschiedenis. 

Zijn carrière begon al op jonge leeftijd als lid van de Jackson 5, maar het was zijn solocarrière die hem tot een wereldwijde superster maakte. Een van zijn grootste hits, "Billie Jean," uitgebracht in 1983, blijft een mijlpaal in de popmuziek. Dit nummer, gekenmerkt door zijn onvergetelijke baslijn en Jackson's iconische dansbewegingen, inclusief de moonwalk, bereikte de nummer één positie in vele landen en kreeg lovende kritieken. "Billie Jean" is afkomstig van het album "Thriller," dat het bestverkochte album aller tijden werd met meer dan 66 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. 

Michael Jackson won talloze prijzen, waaronder 13 Grammy Awards, en zijn innovatieve muziekvideo's hebben de standaard gezet voor de industrie. Zijn nalatenschap leeft voort als een culturele icoon die generaties artiesten heeft geïnspireerd.

Rivierenland Radio is via 891 kHz. AM te ontvangen in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede, Oss, Wageningen, Wijchen & Zevenaar Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...