Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Christel van Hemert zoekt getuigen aanrijding én RWS-medewerker Kerkdriel

Geschreven: 18-01-2024
Christel van Hemert zoekt getuigen aanrijding én RWS-medewerker Kerkdriel

Christel van Hemert uit Uden is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de A2. Ook wil ze graag in contact komen met de Rijkswaterstaatmedewerker die haar te woord heeft gestaan. De vrachtwagen die het ongeval veroorzaakte, is uiteindelijk doorgereden.

Dinsdagavond (16-1) reed een vrachtwagen rond 17:45 uur tegen haar auto, grijze Toyota Aygo. Dit gebeurde op de A2 tussen afslag Kerkdriel en knooppunt Empel. Om precies te zijn bij hectometerpaal 110.4. (Foto onder - tekst loopt door.)

Christel, die van origine uit Nederhemert komt, is nu op zoek naar mensen die het ongeluk gezien hebben. Ook komt ze graag in contact met de medewerker van Rijkswaterstaat (RWS) die ter plaatse aanwezig was. 

Vrachtwagen
Rijkswaterstaat reageerde al op haar bericht en vroeg zich af of de betreffende vrachtwagen is doorgereden. Christel legt uit: 'Naar aanleiding van het ongeluk kwam Rijkswaterstaat. De aanwezige medewerker verzocht ons om zo snel mogelijk van de snelweg te gaan. De vrachtwagen zou mij van de snelweg af volgen om gegevens uit te wisselen.'

Collega RWS
Helaas heeft de vrachtwagen dit niet gedaan. 'Ik ben dus nu op zoek naar de collega van Rijkswaterstaat die op dat moment bij het ongeluk aanwezig was, zodat hij kan bevestigen dat dit is gebeurd in verband met eventueel verzekeringswerk.'

Christel is ongelukkigerwijs de naam van de Rijkswaterstaatmedewerker vergeten en hoopt dat deze nog kan worden achterhaald.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Kerkdriel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...