Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

ZVV draagt Wilco de Graaff voor als opvolger Kees Zondag

Geschreven: 04-06-2024
ZVV draagt Wilco de Graaff voor als opvolger Kees Zondag

ZALTBOMMEL - De fractie van ZVV heeft gemeenteraadslid Wilco de Graaff voorgedragen als wethouder. Als de gemeenteraad instemt met deze voordracht volgt hij de huidige wethouder Kees Zondag op. Deze gaat in oktober met pensioen.

Fractievoorzitter Bart Schreuders legt uit dat de ZVV, als lokale partij, heeft gekeken naar een wethouder uit de eigen gemeente. “We hebben besloten Wilco de Graaff voor te dragen als beoogd wethouder. We zien in hem een uitstekende opvolger van wethouder Zondag”.

"Procesmatig denken, sterke financiële sturing en oplossingsgericht werken zijn voor hem leidende principes”, aldus ZVV.

Profiel
De Graaff is 64 jaar, komt oorspronkelijk uit Montfoort en woont sinds zeven jaar in Zaltbommel met zijn partner en haar dochter. Hij is achttien jaar financieel directeur geweest bij een landelijk opererend bedrijf dat revalidatiehulpmiddelen verstrekt. Hij is gespecialiseerd in financiën en alles wat met de uitvoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) te maken heeft. Sinds 2008 heeft De Graff een eigen administratiekantoor en verzorgt hij voor bedrijven de totale financiële administratie, geeft hij adviezen en begeleidt hij bedrijfsovernames.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...