Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

tekenen koopcontract nieuwe locatie American Roadhouse-terrein Zaltbommel

Geschreven: 22-11-2023
tekenen koopcontract nieuwe locatie American Roadhouse-terrein Zaltbommel

De Zaltbommelse huisartspraktijken Van der Linden en Titto Fernandez Baca, Apotheek De Waluwe ondertekenden dinsdag (21-11) de koopovereenkomst van hun nieuwe (praktijk)ruimte op het voormalig American Roadhouse-terrein in Zaltbommel.

De bouw van het nieuwe pand tegenover winkelgebied De Portage in Zaltbommel is in volle gang. De huisartspraktijken en de apotheek komen in de plint van het appartementen-complex met 54 huurappartementen. Hier komt ook een JBZ Dichtbij locatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Samenwerking
Huisartsen: “We zijn heel blij met de nieuwe locatie waar beide praktijken straks gevestigd zijn. Het ligt op een centrale plek die goed bereikbaar is en waar ook voldoende gratis parkeergelegenheid is. Het moderne pand biedt een mooie ruimte en goede voorzieningen om onze patiënten te ontvangen en de juiste zorg te bieden. Bovendien bevordert het feit dat we samen in hetzelfde pand zitten, de onderlinge samenwerking.”

Zorg op maat
Apotheek De Waluwe sluit hierbij aan: “Ook wij zijn erg blij met deze mooie locatie. We kijken uit naar de samenwerking in dit nieuwe multidisciplinaire gezondheidscentrum, waar we zorg op maat kunnen leveren.”

Planning
Bouwlinie is de ontwikkelaar van dit project en het Bouwbedrijf Van Grunsven uit Erp bouwt het pand. Naar verwachting wordt het hele gebouw eind september 2024 opgeleverd. Daarna volgt de inrichting door de huisartsen. De huisartspraktijken en apotheek informeren hun patiënten en cliënten zelf in de loop van 2024.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...