Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

tekenen koopcontract nieuwe locatie American Roadhouse-terrein Zaltbommel

Geschreven: 22-11-2023
tekenen koopcontract nieuwe locatie American Roadhouse-terrein Zaltbommel

De Zaltbommelse huisartspraktijken Van der Linden en Titto Fernandez Baca, Apotheek De Waluwe ondertekenden dinsdag (21-11) de koopovereenkomst van hun nieuwe (praktijk)ruimte op het voormalig American Roadhouse-terrein in Zaltbommel.

De bouw van het nieuwe pand tegenover winkelgebied De Portage in Zaltbommel is in volle gang. De huisartspraktijken en de apotheek komen in de plint van het appartementen-complex met 54 huurappartementen. Hier komt ook een JBZ Dichtbij locatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Samenwerking
Huisartsen: “We zijn heel blij met de nieuwe locatie waar beide praktijken straks gevestigd zijn. Het ligt op een centrale plek die goed bereikbaar is en waar ook voldoende gratis parkeergelegenheid is. Het moderne pand biedt een mooie ruimte en goede voorzieningen om onze patiënten te ontvangen en de juiste zorg te bieden. Bovendien bevordert het feit dat we samen in hetzelfde pand zitten, de onderlinge samenwerking.”

Zorg op maat
Apotheek De Waluwe sluit hierbij aan: “Ook wij zijn erg blij met deze mooie locatie. We kijken uit naar de samenwerking in dit nieuwe multidisciplinaire gezondheidscentrum, waar we zorg op maat kunnen leveren.”

Planning
Bouwlinie is de ontwikkelaar van dit project en het Bouwbedrijf Van Grunsven uit Erp bouwt het pand. Naar verwachting wordt het hele gebouw eind september 2024 opgeleverd. Daarna volgt de inrichting door de huisartsen. De huisartspraktijken en apotheek informeren hun patiënten en cliënten zelf in de loop van 2024.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Avondvierdaagse Kerkdriel zoekt vrijwilligers Kerkdriel

Avondvierdaagse Bommelerwaard 2024 is dringend op zoek naar vrijwiliigers. De organisatie plaatst daarom een oproep.

Dinsdag 21 mei gaan de vele deelnemers in Kerkdriel weer van start om hun kilometers te lopen. Of te wandelen, wat men wil.

Ook deze Avondvierdaagse kan al...

Politie zoekt getuigen mishandeling tijdens carnaval Ammerzoden

Zondag (11-2) vond rond 18.30 uur op het parkeerterrein Voetbalvereniging Jan van Arckel aan de Heiligenweg 2 in Ammerzoden een zware mishandeling plaats.

Het slachtoffer werd door meerdere personen mishandeld en liep daardoor zwaar letsel op. Op datzelfde moment was er een carnava...

Artikel 1 Grondwet toch op de muur van het Bommelse stadhuis Zaltbommel

Stemde de gemeenteraad van Zaltbommel in juli 2021 nog tegen, donderdag (22-2) was men vóór de motie die regelt dat Artikel 1 van de Grondwet zichtbaar aan de muur van het gemeentehuis komt te hangen. Bij voorkeur in de hal bij Burgerzaken. 

De politieke buren in de g...