Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Zoek je ontspanning en gezelligheid? Speel mee met de TOON Bingo Waalwijk

Geschreven: 13-11-2023
Zoek je ontspanning en gezelligheid? Speel mee met de TOON Bingo Waalwijk

Kanker is een woord dat je leven volledig op zijn kop kan zetten. Hoe ga je dan verder en hoe geef je invulling aan je leven? TOON is er voor iedereen die geraakt is door kanker. Zowel patiënten, naasten en nabestaanden zijn van harte welkom.

Onze gastvrouwen en gastheren ontvangen je graag. Zij begrijpen wat je meemaakt en maken je graag wegwijs in ons huis. Zij zijn er voor je met een luisterend oor of een goed gesprek. Je kunt in contact komen met lotgenoten om ervaringen te delen en herkenning vinden. En je kunt deelnemen aan vele activiteiten. Informatie hierover vind je op onze website www.inloophuistoon.nl

Vaak zorgt kanker voor veel verdriet, onzekerheid en stress. Wij vinden het belangrijk dat er ook ruimte is voor afleiding, ontspanning en gezelligheid.
Daarom organiseren wij op vrijdag 24 november van 13.30 – 15.30 uur een TOON bingo. Vanaf 13.30 uur laten we de ballen rollen en maak je kans op leuke prijzen. Per ronde kan je één of meerdere bingokaarten kopen. Eén kaart kost 1,00 euro

Iedereen die geraakt is door kanker is van harte welkom. Ook als je nog nooit bij TOON bent geweest. Het is fijn als je je vóóraf even aanmeldt via info@thhw.nl of 0416 – 652734.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...