Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Zelf appels plukken kan weer in de Zelfplukboomgaard Zaltbommel

Geschreven: 03-07-2023
Zelf appels plukken kan weer in de Zelfplukboomgaard Zaltbommel

Zelf appels plukken, het kan weer. Op zaterdag (8-6) van 15.00 tot 17.00 uur zijn alle adoptanten met een eigen adoptieboom welkom in de Zelfplukboomgaard tussen Zaltbommel en Gameren.

Op deze middag zijn ook anderen met interesse in een adoptieboom of de Zelfplukboomgaard van harte welkom. Er is geen strikte starttijd. Wel wordt geadviseerd wat gespreid te komen. 

'De Zelfplukboomgaard staat er dit jaar beter bij dan afgelopen twee jaar toen de oogst tegenviel. Er hangt geen topoogst aan alle bomen maar het gewoon een vrij goede oogst. De bomen die vorig jaar het minste droegen, hebben vaak wat meer vruchten. En wie vorig jaar de beste oogst van zijn adoptieboom had, levert nu wat in.' Aldus Wouter van Teefelen.

Waar
De boomgaard ligt tussen Zaltbommel en Gameren. Als u vanuit Zaltbommel de Gamersedijk richting Gameren neemt dan ziet u de boomgaard na ca. 800 meter vanaf de dijk liggen. U rijdt het volkstuincomplex en het Kloosterwiel voorbij. Voorbij de boomgaard rijdt u linksaf de Leutsestraat in en vervolgens weer direct links naar het Straatje. U ziet de boomgaard dan al liggen.

Wie van buiten Zaltbommel komt, kan vanaf de A2 het beste over de Steenweg richting het centrum van Zaltbommel rijden. Bij meerdere rotondes op de Steenweg rijdt u rechtdoor. Vlak voor het centrum linksaf de Gamersewijk richting Gameren volgen. U ziet op deze kruising Albert Heijn liggen.

Parkeren
Voer in de autonavigatie Het Straatje in Zaltbommel in. U mag parkeren langs dit straatje maar parkeer a.u.b rechts van de weg. Gelieve goed in de berm te parkeren zodat anderen er geen last hebben.

Drukte
'Bij drukte graag niet in Het Straatje maar in de nabijgelegen Beemstraat (rechtsaf) parkeren. U kunt dan later altijd de geplukte appels met de auto voor de ingang van de boomgaard komen laden.'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...