Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Zelf appels plukken kan weer in de Zelfplukboomgaard Zaltbommel

Geschreven: 03-07-2023
Zelf appels plukken kan weer in de Zelfplukboomgaard Zaltbommel

Zelf appels plukken, het kan weer. Op zaterdag (8-6) van 15.00 tot 17.00 uur zijn alle adoptanten met een eigen adoptieboom welkom in de Zelfplukboomgaard tussen Zaltbommel en Gameren.

Op deze middag zijn ook anderen met interesse in een adoptieboom of de Zelfplukboomgaard van harte welkom. Er is geen strikte starttijd. Wel wordt geadviseerd wat gespreid te komen. 

'De Zelfplukboomgaard staat er dit jaar beter bij dan afgelopen twee jaar toen de oogst tegenviel. Er hangt geen topoogst aan alle bomen maar het gewoon een vrij goede oogst. De bomen die vorig jaar het minste droegen, hebben vaak wat meer vruchten. En wie vorig jaar de beste oogst van zijn adoptieboom had, levert nu wat in.' Aldus Wouter van Teefelen.

Waar
De boomgaard ligt tussen Zaltbommel en Gameren. Als u vanuit Zaltbommel de Gamersedijk richting Gameren neemt dan ziet u de boomgaard na ca. 800 meter vanaf de dijk liggen. U rijdt het volkstuincomplex en het Kloosterwiel voorbij. Voorbij de boomgaard rijdt u linksaf de Leutsestraat in en vervolgens weer direct links naar het Straatje. U ziet de boomgaard dan al liggen.

Wie van buiten Zaltbommel komt, kan vanaf de A2 het beste over de Steenweg richting het centrum van Zaltbommel rijden. Bij meerdere rotondes op de Steenweg rijdt u rechtdoor. Vlak voor het centrum linksaf de Gamersewijk richting Gameren volgen. U ziet op deze kruising Albert Heijn liggen.

Parkeren
Voer in de autonavigatie Het Straatje in Zaltbommel in. U mag parkeren langs dit straatje maar parkeer a.u.b rechts van de weg. Gelieve goed in de berm te parkeren zodat anderen er geen last hebben.

Drukte
'Bij drukte graag niet in Het Straatje maar in de nabijgelegen Beemstraat (rechtsaf) parkeren. U kunt dan later altijd de geplukte appels met de auto voor de ingang van de boomgaard komen laden.'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Aanpak verzuim op de Brug succesvol door preventief spreekuur Zaltbommel

Op tijd actie ondernemen. Ze zouden het wel van de daken eillen schreeuwen: “Smoor verzuim zo snel mogelijk in de kiem”. Dat is in in de kern de boodschap van Maaike Kuin (leerplichtambtenaar) en Martine Sietsema (zorgcoördinator de Brug). Want hoe minder lesmomenten je mist, hoe...

Jongerenwerk Maasdriel krijgt impuls dankzij D66 en GroenLinks Maasdriel

Het jongerenwerk in Maasdriel krijgt de komende jaren een extra impuls. Voor 2024 en 2025 is daarvoor 80.000 euro beschikbaar. Het gevolg van een succesvol amendement van D66 Maasdriel en GroenLinks

Het amendement volgde op het voorstel van het college van B&W om de volledige r...

Vernieuwde samenwerking in ‘Pact van Loevestein’ Altena

Gemeente Altena ondertekende vrijdag (29-9) de intentieverklaring ‘Pact van Loevestein 2023-2033’, samen met andere gemeenten, provincies en partijen binnen de Nieuwe Hollandse Waterlinie (NHW).

Twintig jaar geleden ontstond het Pact van Loevestein. De behoefte nu is om...