Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk vermist - UPDATE 3 Sleeuwijk

Geschreven: 26-12-2023
Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk vermist - UPDATE 3 Sleeuwijk

De zestienjarige Yoran Krol uit Sleeuwijk wordt sinds 24 december 00:30 uur vermist. Politie: 'We maken ons zorgen om zijn gezondheid.'

Yoran is voor het laatst gezien bij jongerencentrum De Pomp aan de Sportlaan in Almkerk.

Krol te herkennen aan zijn opvallende donkerblauwe bomberjack. De jas heeft crèmekleurige mouwen. Ook draagt hij een spijkerbroek.

Yoran is 1.70 meter lang en heeft blond haar.

Zoektocht
Volgens nog onbevestige berichten werd in de voornacht van zaterdag op zondag ook gezocht bij de rivier. Daar werd, op de Merwedebrug, een zwarte fiets gevonden. Bij de zoektocht met boten (sonar) en een politieheli werd niemand gevonden.

Contact opnemen
Wie informatie over zijn vermissing heeft, wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070.

Langskomen om te praten
Jongerencentrum de Pomp laat weten: "Heb je vragen en/of wil je even praten? Je bent van 15:00-17:00 uur welkom in de Pomp."
Ook de gereformeerde kerk in Almkerk opent zijn deuren. Iedereen die behoefte heeft aan een gesprek, kan langskomen.

UPDATE 24-12
Nog steeds geen spoor van Yoran. Helaas. Opnieuw werd door de politie gezocht bij de Merwede met een boot (sonar). Ook werd een politiehelikopter ingezet. De politie tast volledig in het duister wat er met de jongen gebeurd is of waar Yoran zou kunnen zijn. Men houdt daarom alle scenario's open. 

UPDATE 25-12
Tot dit moment is er geen spoor van Yoran. Eerdere pogingen, met name bij de Merwede, leverden niets op. De lopende zoekactie ligt stil, mogelijk wordt dinsdag weer een nieuwe poging gestart, aldus meerdere berichten in de media.

De politie roept mensen, die mogelijk informatie hebben over de vermissing, dringend op contact op te nemen via het nummer 0800-6070. Alle informatie, wat dan ook, kan een belangrijke bijdrage leveren aan het lopende onderzoek naar de mogelijke verblijfplaats van Yoran. 

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Sleeuwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...