Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Werkendammer speelt mee in nieuwe videoclip van Snelle Radio Werkendam

Geschreven: 18-08-2023
Werkendammer speelt mee in nieuwe videoclip van Snelle Radio Werkendam

Fragmenten van het nieuwe lied ‘RADIO’ van rapper/zanger Snelle waren op 17 augustus bij RTL Boulevard  te zien. Tegelijkertijd ging het nummer viraal. Dezelfde avond werd het nummer al duizenden keren bekeken!

Marcel Vaandrager uit Werkendam heeft, als vader van een dochter die het ouderlijk huis verlaat, een belangrijk aandeel in de clip. Het zal je maar gebeuren, dat jouw dochter na een hele leuke jeugd het ouderlijk huis verlaat. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten.

Natuurlijk gaat het volgens Marcel vooral om het geweldige lied van Snelle. Hij is blij dat hij gevraagd werd voor zijn aandeel in deze clip. ‘Emotie is erg belangrijk en dat wil ik laten zien’, zegt hij, ondanks dat Marcel in deze clip geen letter tekst heeft.
Studenten van de Paul van Vliet Theateracademie, waar Marcel heeft gestudeerd, reageerden met ‘kippenvel’ en ‘erg goed’.

Binnenkort is Marcel uitgenodigd bij een Vlaams Radiostation en daar zullen ze sowieso dit nieuwe  nummer van Snelle draaien. ‘Want’, benadrukt Marcel, ‘het gaat vooral om het geweldige lied’.
Het lied is te zien en te beluisteren op YouTube via de zoekwoorden ‘Snelle’ en daarna op ‘Radio’. 

Rivierenland Radio is in Werkendam te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...