Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Welzijn Bommelerwaard zoekt secretaris Bommelerwaard

Geschreven: 11-08-2023
Welzijn Bommelerwaard zoekt secretaris Bommelerwaard

Welzijn Bommelerwaard is op zoek naar een secretaris. Een man of vrouw die graag een echte bijdrage aan de maatschappij wil leveren, die niet achter de geraniums wil zitten en alle kennis nog steeds graag in de praktijk brengt.

Welzijn Bommelerwaard staat voor verbindend welzijnswerk binnen de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel, Dat wil zeggen inwoners helpen om een betere kwaliteit van leven te krijgen, hun sociale netwerken te versterken en bouwen aan de participatiesamenleving. 'We zijn een organisatie die zich richt op de veranderingen en behoeftes in de maatschappij. Daarmee zijn wij, met ons enthousiaste team, volop in beweging.'

Profiel
Welzijn Bommelerwaard zoekt een bestuurslid voor een periode van tenminste vier jaar, hij/zij moet wel woonachtig zijn in de Bommelerwaard.

'Wij zijn een toeziend-houdend bestuur en ondersteunen de directeur bij haar werkzaamheden. Onze werkwijze en verantwoordelijkheden staan omschreven in de statuten en in een bestuurs- en directiereglement, dat we hebben opgesteld volgens de richtlijnen van Sociaal Werk Nederland.'

Welzijn Bommelerwaard vraagt van kandidaten onder meer een brede interesse op het gebied van welzijn in de regio. Verder beleidsmatig denken, besluitvaardig en creatief. Voor de vrijkomende plek van bestuurssecretaris zoeken men iemand die ook bereid is vergaderingen te notuleren met alles wat daarbij komt kijken.

Een volledige beschrijving is te vinden op de site van Welzijn Bommelerwaard.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...