Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Welzijn Bommelerwaard zoekt iemand met groene vingers Bommelerwaard

Geschreven: 19-06-2023
Welzijn Bommelerwaard zoekt iemand met groene vingers Bommelerwaard

Welzijn Bommelerwaard zoekt iemand met groene vingers. Het gaat om een tuinvrijwilliger die bij mensen thuiskomt bij wie het zelf niet meer lukt om de tuin bij te houden.

De reden hiervan kan bijvoorbeeld een fysieke beperking zijn of het ouder worden. Zo komt de tuinvrijwilliger ook mensen tegen die graag samen met een ander in de tuin werken en behoefte hebben aan een praatje.

Werkzaamheden
De tuinvrijwilliger gaat voor of met een inwoners aan de slag met lichte werkzaamheden in zijn of haar tuin. Lichte werkzaamheden zijn bijvoorbeeld onkruid wieden, snoeien van een heg of het planten van kleine plantjes.
Het gaat hierbij niet om wekelijks onderhoud, maar om een aantal keer per jaar. Bijvoorbeeld voor het seizoenklaarmaken van een tuin. Natuurlijk is er tijd voor een gezellige kopje koffie of thee en een praatje.

Profiel
Wie groene vingers heeft en graag buiten werkt fysiek in staat is voor het uitvoeren van lichte tuinwerkzaamheden; graag met verschillende tuinvragen aan de slag gaat; in de gelegenheid is voor een gezellig kopje koffie of thee met de inwoner past prima in het profiel.

Overleg
Het betreft vrijwilligerswerk waarmee je iemand een fijne dag en een opgeruimde tuin bezorgd. Daarnaast worden een aantal  alen per jaar ontspannen bijeenkomsten georganiseerd met alle vrijwilligers van Welzijn Bommelerwaard. Tijdstip en soort van inzet gaat in overleg met de betreffende inwoner.

Reageren kan via deze link.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Aanpak verzuim op de Brug succesvol door preventief spreekuur Zaltbommel

Op tijd actie ondernemen. Ze zouden het wel van de daken eillen schreeuwen: “Smoor verzuim zo snel mogelijk in de kiem”. Dat is in in de kern de boodschap van Maaike Kuin (leerplichtambtenaar) en Martine Sietsema (zorgcoördinator de Brug). Want hoe minder lesmomenten je mist, hoe...

Jongerenwerk Maasdriel krijgt impuls dankzij D66 en GroenLinks Maasdriel

Het jongerenwerk in Maasdriel krijgt de komende jaren een extra impuls. Voor 2024 en 2025 is daarvoor 80.000 euro beschikbaar. Het gevolg van een succesvol amendement van D66 Maasdriel en GroenLinks

Het amendement volgde op het voorstel van het college van B&W om de volledige r...

Vernieuwde samenwerking in ‘Pact van Loevestein’ Altena

Gemeente Altena ondertekende vrijdag (29-9) de intentieverklaring ‘Pact van Loevestein 2023-2033’, samen met andere gemeenten, provincies en partijen binnen de Nieuwe Hollandse Waterlinie (NHW).

Twintig jaar geleden ontstond het Pact van Loevestein. De behoefte nu is om...