Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Welzijn Bommelerwaard zoekt iemand met groene vingers Bommelerwaard

Geschreven: 19-06-2023
Welzijn Bommelerwaard zoekt iemand met groene vingers Bommelerwaard

Welzijn Bommelerwaard zoekt iemand met groene vingers. Het gaat om een tuinvrijwilliger die bij mensen thuiskomt bij wie het zelf niet meer lukt om de tuin bij te houden.

De reden hiervan kan bijvoorbeeld een fysieke beperking zijn of het ouder worden. Zo komt de tuinvrijwilliger ook mensen tegen die graag samen met een ander in de tuin werken en behoefte hebben aan een praatje.

Werkzaamheden
De tuinvrijwilliger gaat voor of met een inwoners aan de slag met lichte werkzaamheden in zijn of haar tuin. Lichte werkzaamheden zijn bijvoorbeeld onkruid wieden, snoeien van een heg of het planten van kleine plantjes.
Het gaat hierbij niet om wekelijks onderhoud, maar om een aantal keer per jaar. Bijvoorbeeld voor het seizoenklaarmaken van een tuin. Natuurlijk is er tijd voor een gezellige kopje koffie of thee en een praatje.

Profiel
Wie groene vingers heeft en graag buiten werkt fysiek in staat is voor het uitvoeren van lichte tuinwerkzaamheden; graag met verschillende tuinvragen aan de slag gaat; in de gelegenheid is voor een gezellig kopje koffie of thee met de inwoner past prima in het profiel.

Overleg
Het betreft vrijwilligerswerk waarmee je iemand een fijne dag en een opgeruimde tuin bezorgd. Daarnaast worden een aantal  alen per jaar ontspannen bijeenkomsten georganiseerd met alle vrijwilligers van Welzijn Bommelerwaard. Tijdstip en soort van inzet gaat in overleg met de betreffende inwoner.

Reageren kan via deze link.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...