Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Weer voedseldropping boven Zuilichem op 5 mei

Geschreven: 03-05-2024
Weer voedseldropping boven Zuilichem op 5 mei

ZUILICHEM - Op zondag, 5 mei stopt de colonne van Tour De Waal niet in de dorp, maar net daarbuiten. Dit in verband met de zondagsrust.

De colonne van ruim 35 oude legervoertuigen zullen ook dit keer weer stoppen in Zuilichem. Het gaat om een korte stop zijn van ongeveer een half uur. Uit respect voor de zondagsrust heeft Tour De Waal en 4-5 Mei Comité Zuilichem besloten niet midden in het dorp te stoppen, maar net daarbuiten.

De colonne stopt nu op het terrein van IJsclub De Volharding Zuilichem. De aankomst wordt verwacht om 10:45 uur en de stop eindigt om 11:15 uur.

Bij deze stop is er gelegenheid om de voertuigen te bezichtigen en wellicht op de foto te gaan met een van de rijders of voertuigen.

Dropping
Ook dit jaar zal er voor de kinderen een broodjesdropping zijn in Zuilichem. De dropping is bij de parkeerplaats van de Breemwaard, naast de uiterwaard. De ingang van de parkeerplaats is aan de Waaldijk, voorbij huis met nummer 2.

Brood beleggen
Tour de Waal en 4-5 mei Comité Zuilichem laten weten: ‘De kinderen kunnen hun gevonden broodjes gratis laten beleggen met ham, kaas en zoet broodbeleg. Er zal ook drinken zijn voor de kinderen. Het vliegtuig dropt om 12:50 uur de broodjes.’

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zuilichem te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...