Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Wandelvrijwilligers geven honden iets extra’s Bommelerwaard

Geschreven: 20-08-2023
Wandelvrijwilligers geven honden iets extra’s Bommelerwaard

Stichting Dierenopvangtehuis Bommelerwaard is op zoek naar wandelvrijwilligers.

De ene hond is de andere niet. Om die reden stemt het dierenasiel de verzorging van hun opvanghonden zoveel mogelijk af op wat de specifieke hond nodig heeft. 

Extra
Om iedere viervoeter te kunnen bieden wat hij nodig heeft, en liefst een beetje meer, is de stichting op zoek naar wandelvrijwilligers. Deze geven nét dat beetje extra wat de hond nodig heeft. 

De ene hond houdt van een wandeling, de ander wil gewoon lekker knuffelen. De één vindt het heerlijk om geborsteld te worden, de ander speelt liever met een balletje. "Jou maakt het allemaal niet uit, als de hond blij is, ben jij dat ook!"

Reacties
“Ben jij ervaren in de omgang met honden en wil jij het verschil maken voor de honden die het zo nodig hebben? Stuur ons dan een mailtje. Vertel wat over jezelf, je ervaring met honden en op welke momenten je tijd zou kunnen vrijmaken.”

Reacties mogen naar info@dierenasiel-bommelerwaard.nl 

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...

Ruimte om in te spreken bij Provinciale Staten op 29 mei

ARNHEM - Provinciale Staten houden oordeelsvormende bijeenkomsten op woensdag 29 mei 2024. Daarbij gaan zij in gesprek met Gedeputeerde Staten over diverse onderwerpen, waaronder klimaat, staalslakken en de Aanpak Veluwe. De Oordeelsvorming biedt ruimte tot inspraak door belanghebbenden.

In...