Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

WagenbouwersFM weer in de lucht Heeze

Geschreven: 10-08-2023
WagenbouwersFM weer in de lucht Heeze

De opwinding bouwt zich op in Heeze en daarbuiten, want de legendarische WagenbouwersFM is terug en dit keer met nog meer glans en vreugde, ter gelegenheid van de Brabantsedag. Voor het zesde jaar zal Wagenbouwers FM een week lang de lucht vullen met muziek, verhalen en prijzen van maandag 21 augustus tot en met zondag 27 augustus. Te vinden op 106.9 FM.

Als het epische hoogtepunt van de bouwinspanningen op de 16 bouwplaatsen nadert, wordt de harmonie van hamerslagen, zagen en verfkwasten verrijkt met de levendige klanken van WagenbouwersFM. 

De vertrouwde en toch vernieuwde frequentie, 106.9 FM, zal het huis zijn van de enthousiaste DJ's die hun intrek nemen in het Glazen Huis op het gemeentehuisplein in Heeze. WagenbouwersFM is niet alleen een radiostation, maar een gedeelde passie voor de wagenbouwers van de Brabantsedag. Het station zal niet alleen lokaal te beluisteren zijn, maar ook wereldwijd via online streaming.

Koen van der Vorst, een van de enthousiaste DJ's, deelde zijn opwinding: "Het is fantastisch dat we dit voor het zesde jaar kunnen neerzetten. De wagenbouwers genieten er echt van en dat is waar het uiteindelijk om draait. We kijken er enorm naar uit!"

De festiviteiten beginnen al op het Brabantsedag Openingsfeest op zaterdag 19 augustus, waar de DJ's van Wagenbouwers FM een magische start van het feestseizoen zullen creëren. Feest gegarandeerd!

Mis de kans niet om deel uit te maken van deze feestelijke traditie en stem af op Wagenbouwers FM van 21 tot 27 augustus. Duik in de wereld van de Brabantsedag en geniet van de ritmische soundtrack van de wagenbouwers. Voor meer informatie en updates, bezoek www.wagenbouwersFM.nl en volg Wagenbouwers FM op sociale media.

Rivierenland Radio is in Heeze te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Brandweerpost Kerkdriel zet manschappen in het zonnetje Kerkdriel

aterdagavond (30-9) hield brandweerpost Kerkdriel de jaarlijkse korpsavond. Bij uitstek ook de avond om jubilarissen in het zonnetje te zetten en vertrekkers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Ook dit jaar kwam er een aantal voor het voetlicht.

Burgemeester Jaco Geurts van de ...

Flitsfeitje Berre van Kissing Strangers

Berre werd op 27 oktober 2000 geboren in Schepdaal, Belgie.
Hij verwierf bekendheid door zijn covers op Tiktok. Zijn meest bekeken cover is “Lost without you”, van Freya Ridings. Door zijn enorme populariteit op dit platform kon hij een platencontract tekenen ...

Hans Huibertse nieuwe “parkwachter” Stadspark Zaltbommel

Het Bommelse stadspark heeft een nieuwe parkwachter. Na het vertrek van collega Anton, neemt Hans Huibertse nu het stokje over.

Hans Huibertse is sinds vorige maand aan de slag en nagenoeg dagelijks te vinden in het park. Samen met de bolwerkers Henri, Rodney en Marloes, houdt hij ...