Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

WagenbouwersFM weer in de lucht Heeze

Geschreven: 10-08-2023
WagenbouwersFM weer in de lucht Heeze

De opwinding bouwt zich op in Heeze en daarbuiten, want de legendarische WagenbouwersFM is terug en dit keer met nog meer glans en vreugde, ter gelegenheid van de Brabantsedag. Voor het zesde jaar zal Wagenbouwers FM een week lang de lucht vullen met muziek, verhalen en prijzen van maandag 21 augustus tot en met zondag 27 augustus. Te vinden op 106.9 FM.

Als het epische hoogtepunt van de bouwinspanningen op de 16 bouwplaatsen nadert, wordt de harmonie van hamerslagen, zagen en verfkwasten verrijkt met de levendige klanken van WagenbouwersFM. 

De vertrouwde en toch vernieuwde frequentie, 106.9 FM, zal het huis zijn van de enthousiaste DJ's die hun intrek nemen in het Glazen Huis op het gemeentehuisplein in Heeze. WagenbouwersFM is niet alleen een radiostation, maar een gedeelde passie voor de wagenbouwers van de Brabantsedag. Het station zal niet alleen lokaal te beluisteren zijn, maar ook wereldwijd via online streaming.

Koen van der Vorst, een van de enthousiaste DJ's, deelde zijn opwinding: "Het is fantastisch dat we dit voor het zesde jaar kunnen neerzetten. De wagenbouwers genieten er echt van en dat is waar het uiteindelijk om draait. We kijken er enorm naar uit!"

De festiviteiten beginnen al op het Brabantsedag Openingsfeest op zaterdag 19 augustus, waar de DJ's van Wagenbouwers FM een magische start van het feestseizoen zullen creëren. Feest gegarandeerd!

Mis de kans niet om deel uit te maken van deze feestelijke traditie en stem af op Wagenbouwers FM van 21 tot 27 augustus. Duik in de wereld van de Brabantsedag en geniet van de ritmische soundtrack van de wagenbouwers. Voor meer informatie en updates, bezoek www.wagenbouwersFM.nl en volg Wagenbouwers FM op sociale media.

Rivierenland Radio is in Heeze te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...