Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

VVD pleit voor ‘gastvrij’ handhaven van nieuwe parkeerbeleid Zaltbommel

Geschreven: 26-06-2023
VVD pleit voor ‘gastvrij’ handhaven van nieuwe parkeerbeleid Zaltbommel

Zaltbommel krijgt per 1 juli een nieuw, aangepast, parkeerbeleid. De eerste versie bleek te ingewikkeld en het college gaf gehoor aan de kritiek en paste het beleid aan. Het werd simpeler. VVD Zaltbommel pleit nu voor het ‘gastvrij’ handhaven. Anders gezegd: eerst een waarschuwing, dan pas een boete. 

De VVD is blij dat het parkeerbeleid vanaf 1 juli simpeler wordt. De partij hamerde meerdere momenten op goede en duidelijke communicatie over het parkeerbeleid, het blijkt echter lastig om alle inwoners te bereiken.

Verandering kost tijd
Onlangs diende Isabel Plessius schriftelijke vragen in over de mogelijkheid om ‘gastvrij’ te handhaven. 'Verandering kost namelijk tijd en er zijn zelfs bezoekers die niet meer naar onze binnenstad willen komen, vanwege het parkeerbeleid. Ondernemers mogen hier wat de VVD betreft niet de dupe van zijn.'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...