Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Vrijwilligers Ontmoetingstuin voeren vruchtbaar overleg Ammerzoden

Geschreven: 30-11-2023
Vrijwilligers Ontmoetingstuin voeren vruchtbaar overleg Ammerzoden

De stuwende krachten achter De Ontmoetingstuin kwamen woensdagavond (28-11) bij elkaar in het Zonnelied, restaurant de Terp, samen met Mooi Ammerooi. Op de agenda de aankomende verplaatsing van de Ontmoetingstuin.

Belanghebbenden en dorpsgenoten staken de koppen bij elkaar en dachten na over de verplaatsing van de Ontmoetingstuin naar het plein bij de Heerlijkheid. 'Gezamenlijk hebben we ideeen en wensen geīnventariseerd hoe het plein van de Heerlijkheid er uit zou kunnen komen te zien. Deze plannen zullen we uitwerken in een nieuw ontwerp voor een tuin.'

Ontmoetingsplek
Mooi Ammerooi liet plannen en ideeëēn zien over het doortrekken van het groen naar de ruïne, kasteel en de Waal. Maar ook werd een idee geopperd voor een ontmoetingsplek vlak bij de nieuwe ontmoetingstuin. Er is dus werk aan de winkel voor de vrijwilligers om alle suggesties te bundelen in een werkbaar plan.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Ammerzoden te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Avondvierdaagse Kerkdriel zoekt vrijwilligers Kerkdriel

Avondvierdaagse Bommelerwaard 2024 is dringend op zoek naar vrijwiliigers. De organisatie plaatst daarom een oproep.

Dinsdag 21 mei gaan de vele deelnemers in Kerkdriel weer van start om hun kilometers te lopen. Of te wandelen, wat men wil.

Ook deze Avondvierdaagse kan al...

Politie zoekt getuigen mishandeling tijdens carnaval Ammerzoden

Zondag (11-2) vond rond 18.30 uur op het parkeerterrein Voetbalvereniging Jan van Arckel aan de Heiligenweg 2 in Ammerzoden een zware mishandeling plaats.

Het slachtoffer werd door meerdere personen mishandeld en liep daardoor zwaar letsel op. Op datzelfde moment was er een carnava...

Artikel 1 Grondwet toch op de muur van het Bommelse stadhuis Zaltbommel

Stemde de gemeenteraad van Zaltbommel in juli 2021 nog tegen, donderdag (22-2) was men vóór de motie die regelt dat Artikel 1 van de Grondwet zichtbaar aan de muur van het gemeentehuis komt te hangen. Bij voorkeur in de hal bij Burgerzaken. 

De politieke buren in de g...