Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Vocal Group ‘Just Us’ brengt close harmony in Sint-Jan Waalwijk

Geschreven: 05-06-2023
Vocal Group ‘Just Us’ brengt close harmony in Sint-Jan Waalwijk

Op zondag 11 juni om 14.30 uur zal de bekende vocal group ‘Just Us’ uit Veldhoven een prachtig close harmony concert verzorgen in de Waalwijkse Sint-Jan de Doperkerk. De groep staat onder leiding van Angelo Smulders. Tijdens deze muzikale middag zal een keur aan bekende liederen te beluisteren zijn. Een aanrader om bij aanwezig te zijn. De entree is zoals altijd gratis. De organisatie van dit concert is in handen van de Vrienden van Sint-Jan de Doper.

Vocal group ‘Just Us’, onder leiding van Angelo Smulders, werd opgericht in Veldhoven in 1985. Zij hebben hun stempel gedrukt op de vocale lichte muziek in Nederland. In hun prijzenkast staan vele nationale en internationale prijzen van over de hele wereld. Ze hebben zich ontwikkeld tot een veelzijdige close harmony groep met een eigen sound. Hun zuivere a capella zang is een lust om naar te luisteren. Met enkel 14 stemmen zingen zij veelzijdige nummers en blijven zij verrassend. 
Het repertoire van licht klassiek tot jazz en pop, grotendeels eigen arrangementen van de dirigent, richt zich tot een breed publiek. Het genre spreekt jong en oud aan. De verfrissende presentatie, met een vleugje humor en de fraaie kleding maken dat er naast de muzikale prestatie heel wat valt te beleven op het podium. Het plezier wat ‘Just Us’ beleeft aan het optreden en zingen slaat onmiddellijk over op het publiek. Just Us staat garant voor al meer dan 35 jaar close harmony op hoog niveau.

Van harte welkom
Iedereen is zondag 11 juni van harte welkom bij dit prachtige concert in de bekende koepelkerk in het centrum van Waalwijk. De entree is gratis; kom dit concert dus zeker meebeleven. Na afloop wordt om een vrijwillige bijdrage gevraagd. Het concert start om 14.30 uur en de deuren staan vanaf 14.00 uur voor u open. In de pauze is er gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken en even bij te praten.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...