Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Vier nieuwe speelplaatsen zijn klaar Zaltbommel

Geschreven: 18-01-2024
Vier nieuwe speelplaatsen zijn klaar Zaltbommel

In 2023 werd in de gemeente Zaltbommel een viertal  speelplaatsen opnieuw ingericht. Inwoners werden bij de plannenmakerij betreokken en konden hun wensen uiten.

Inmiddels  zijn de speelplaatsen in de Frans Halsstraat, Buitentuin (tegenover nr. 10) en Botterstraat in Zaltbommel en de Julianastraat in Aalst voorzien van nieuwe speeltoestellen.

Maar daar houdt het niet bij op. Voor de speelplaatsen Lijsenhof in Brakel en Wichard van Pontlaan in Zaltbommel zijn nieuwe ontwerpen gekozen. De gemeente verwacht deze speelplaatsen in het voorjaar aan te leggen.

Reacties
Voor vier andere speelplaatsen stelt men nieuwe ontwerpen op. Men laat weten: 'We zijn blij met de betrokkenheid en enthousiaste reacties die we tot nu toe ontvingen van omwonenden. Laat het ons weten als u wensen heeft voor een verouderde speelplaats. U kunt dit melden bij uw dorps- of wijkraad of bij de gebiedsregisseurs. Of mail naar info@zaltbommel.nl.'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...