Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

vergaderen op 27 maart over Tussendocument; ruimte tot inspraak

Geschreven: 21-03-2024
vergaderen op 27 maart over Tussendocument; ruimte tot inspraak

ARNHEM - Provinciale Staten houden oordeelsvormende bijeenkomsten op woensdag 27 maart 2024. Daarbij gaan zij in gesprek met Gedeputeerde Staten over diverse onderwerpen, waaronder het Tussendocument 2024, een bereikbaar Gelderland, volkshuisvesting en geluidsbeperking van provinciale wegen. De Oordeelsvorming biedt ruimte tot inspraak door belanghebbenden.

Volg alle oordeelsvormende bijeenkomsten van 27 maart
De agenda en de bijbehorende stukken staan in het Stateninformatiesysteem. Vergaderingen zijn online te volgen via gelderland.nl/Statenlive en er is bij alle bijeenkomsten ruimte voor publiek op de publieke tribune.

Inspraak bij Oordeelsvorming 
Tijdens oordeelsvormende bijeenkomsten zijn inwoners en (andere) belanghebbenden welkom om hun mening over de onderwerpen op de agenda kenbaar te maken aan Statenleden. Aanmelden voor inspraak bij de Oordeelsvorming kan tot uiterlijk maandag 25 maart om 12.00 uur bij de griffie via griffie@gelderland.nl. Dat geldt niet voor het agendapunt ‘Vaststelling inpassingsplan N825’ van het cluster Mobiliteit. Tijdens een speciale hoorzitting op woensdag 20 maart was er al mogelijkheid tot inspraak.

Inwonerinspraak over andere onderwerpen
Inwoners van Gelderland kunnen bij de Open agenda inspreken op onderwerpen die niet op de agenda staan. De Open agenda vindt plaats op woensdag 27 maart van 13.00 tot 13.45 uur. Geïnteresseerden voor inspraak kunnen zich melden bij de griffie via griffie@gelderland.nl of 026 359 91 34. Dat kan tot uiterlijk maandag 25 maart om 12.00 uur.

Over Provinciale Staten 
Provinciale Staten zijn het hoogste bestuursorgaan van provincie Gelderland. De Statenleden vertegenwoordigen de inwoners van Gelderland, bepalen in hoofdlijnen het beleid van de provincie en houden toezicht op de uitvoering ervan. De Staten hebben samen één doel: een gezond, veilig, schoon en welvarend Gelderland voor haar inwoners. 

Rivierenland Radio is in Arnhem te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...