Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Ursus Aereus Major Tilburg

Geschreven: 14-11-2023
Ursus Aereus Major Tilburg

Ik presenteer je graag mijn interpretatie uit de ijsberenfamilie: Ursus Aereus Major. Met zijn kop schijnbaar achteloos naar rechts. Hij kijkt naar je! 
Zijn bronzen patina weerspiegelt een blauwe zweem van lucht en zee. Met zijn poten ferm vastgeklauwd aan de ijsschots, gaat zijn tred behoedzaam voorwaarts. Verder, steeds verder de ijsvlakte over... 

Mijn fantasie, verbeelding en vakmanschap komen samen in mijn nieuwste beeld. Het was spannend om 'm te bedenken en te maken; hoe zou het uitpakken? Ik laat je hem graag zien op de Biënnale van Brabant. De primeur voor mijn beer!                  

Van 17 t/m 26 november 2023 wordt de karakteristieke koepelhal in Tilburg omgetoverd tot een prachtige kunstexpositie met vele nationale en internationale kunstenaars.
Van Loon Galleries brengt maar liefst 46 kunstenaars met hun mooiste werk uit alle disciplines samen: van grote schilderijen tot kleine beelden, van keramiek tot brons en staal. Naast mijn ijsbeer laat ik je daar graag ook vijf andere, nieuwe beelden van me zien, waaronder 'boy' 'de verboden, gouden appel' en mijn boogschuttersmeisje.

Rivierenland Radio is in Tilburg te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Jan van Kranen zegt:
27 Sep - 16:18

Leuk jullie middengolf zender . is er weer wat te luisteren op mijn oude middengolf radio

Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
AV Oss '78 - Zondag 10 november Docfacross in Oss

OSS - Op zondag 10 november vindt de tweede wedstrijd plaats van de AV Oss ’78 Crosscompetitie 2024-2025: de Docfacross. Naast de gebruikelijke afstanden van circa 5 en 10 kilometer, is er speciaal voor de jongere hardlopers een jeugdcross over verschillende afstanden.

Om 10:00 uu...

De motieven van jongeren om mee te doen aan carmeetings

UTRECHT - Afgelopen zaterdag werd er een carmeeting in de buurt van Breda ontruimt. Jongeren in Nederland zijn steeds actiever in de autoscene, waarbij ze regelmatig autoshows, car meetings, of straatraces bezoeken en significante bedragen uitgeven aan hun auto. Deze groe...

Nieuwe voorstelling te zien van De Megense Comedie Junior

MEGEN - Na De betovering van de Fortunia vogel. van vorig jaar komt de jeugdafdeling van Toneelvereniging De Megense Comedie dit jaar weer met een hele leuke familievoorstelling. We hopen dan ook weer vele families te mogen verwelkomen in de Theaterzaal van Acropolis.

Dit jaar spelen wi...