Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Ursus Aereus Major Tilburg

Geschreven: 14-11-2023
Ursus Aereus Major Tilburg

Ik presenteer je graag mijn interpretatie uit de ijsberenfamilie: Ursus Aereus Major. Met zijn kop schijnbaar achteloos naar rechts. Hij kijkt naar je! 
Zijn bronzen patina weerspiegelt een blauwe zweem van lucht en zee. Met zijn poten ferm vastgeklauwd aan de ijsschots, gaat zijn tred behoedzaam voorwaarts. Verder, steeds verder de ijsvlakte over... 

Mijn fantasie, verbeelding en vakmanschap komen samen in mijn nieuwste beeld. Het was spannend om 'm te bedenken en te maken; hoe zou het uitpakken? Ik laat je hem graag zien op de Biënnale van Brabant. De primeur voor mijn beer!                  

Van 17 t/m 26 november 2023 wordt de karakteristieke koepelhal in Tilburg omgetoverd tot een prachtige kunstexpositie met vele nationale en internationale kunstenaars.
Van Loon Galleries brengt maar liefst 46 kunstenaars met hun mooiste werk uit alle disciplines samen: van grote schilderijen tot kleine beelden, van keramiek tot brons en staal. Naast mijn ijsbeer laat ik je daar graag ook vijf andere, nieuwe beelden van me zien, waaronder 'boy' 'de verboden, gouden appel' en mijn boogschuttersmeisje.

Rivierenland Radio is in Tilburg te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...