Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Ursus Aereus Major Tilburg

Geschreven: 14-11-2023
Ursus Aereus Major Tilburg

Ik presenteer je graag mijn interpretatie uit de ijsberenfamilie: Ursus Aereus Major. Met zijn kop schijnbaar achteloos naar rechts. Hij kijkt naar je! 
Zijn bronzen patina weerspiegelt een blauwe zweem van lucht en zee. Met zijn poten ferm vastgeklauwd aan de ijsschots, gaat zijn tred behoedzaam voorwaarts. Verder, steeds verder de ijsvlakte over... 

Mijn fantasie, verbeelding en vakmanschap komen samen in mijn nieuwste beeld. Het was spannend om 'm te bedenken en te maken; hoe zou het uitpakken? Ik laat je hem graag zien op de Biënnale van Brabant. De primeur voor mijn beer!                  

Van 17 t/m 26 november 2023 wordt de karakteristieke koepelhal in Tilburg omgetoverd tot een prachtige kunstexpositie met vele nationale en internationale kunstenaars.
Van Loon Galleries brengt maar liefst 46 kunstenaars met hun mooiste werk uit alle disciplines samen: van grote schilderijen tot kleine beelden, van keramiek tot brons en staal. Naast mijn ijsbeer laat ik je daar graag ook vijf andere, nieuwe beelden van me zien, waaronder 'boy' 'de verboden, gouden appel' en mijn boogschuttersmeisje.

Rivierenland Radio is in Tilburg te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...