Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Tweede Kamerleden op bezoek bij Talenthouse Tiel

Geschreven: 06-11-2023
Tweede Kamerleden op bezoek bij Talenthouse Tiel

Vrijdag 3 november verwelkomde het jongerenwerk van Mozaïek Welzijn Burgermeester Hans Beenakker, Wethouder Dave Verbeek en twee Tweede Kamerleden, Ingrid Michon-Derkzen (VVD) en Songül Mutluer (PvdA). Zij voerden een gesprek over jeugdproblematiek en het gemeentelijk project 'Aanstormend talent', met aandacht voor talentontwikkeling van jongeren.

Het jongerenwerk lichtte toe hoe ze actief zijn op scholen, in de straten en in het jongerencentrum Talenthouse Tiel.

De Tweede Kamerleden stelden vragen over de aanpak van jongeren die op de rand van criminaliteit staan of zich er al in bevinden. Het jongerenwerk benadrukte hun preventieve werkwijze en hoe ze contact onderhouden met jongeren, ook met jongeren die weleens een fout hebben gemaakt.

Het jongerenwerk vertelde verder over hun uitgebreide netwerk. Oubayd El Boukrioui vertelde hoe hij als jongere bezoeker van het Talenthouse was. Hij heeft nu een goed lopend bedrijf, waarmee hij, net als bij Mozaïek, inzet op talenten bij jongeren. Hij zet hier sport als middel voor in.

Zowel de Burgemeester, Wethouder als de Tweede Kamerleden waren diep onder de indruk en prezen de toewijding van het jongerenwerk van Mozaïek.

Rivierenland Radio is in Tiel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...