Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Top 100 Eurovisiesongfestival liedjes bij Rivierenland Radio

Geschreven: 22-04-2024
Top 100 Eurovisiesongfestival liedjes bij Rivierenland Radio

HEDEL- Op zaterdag 4 mei kan er de gehele dag volop worden geluisterd naar de Top 100 van het Eurovisiesongfestival. Luister jij ook mee? De diverse liedjes kunnen van 11:00 uur tot en met 18:00 uur geluisterd worden op Rivierenland Radio. Deze uitzending wordt uitgezonden door Kees Veerman en Rob de Vaan.

Door: Yvonne Koppers

Sinds het jaar 1959 kunnen kijkers jaarlijks genieten van diverse liedjes tijdens het Eurovisiesongfestival. Ieder jaar geeft Rivierenland Radio veel aandacht aan het Eurovisiesongfestival met dit jaar éxtra aandacht, namelijk de eerste editie van de Top 100 van het Eurovisiesongfestival 2024! Op zaterdag 4 mei 2024 kan er van 11:00 uur tot en met 18:00 uur volop geluisterd worden naar diverse muziek op www.rivierenlandradio.nl. Deze Top 100 wordt samengesteld door de luisteraar!

De eerste editie van de Top 100

Rivierenland Radio draait dit jaar hun eerste editie van de Top 100 van het Eurovisiesongfestival. “Ik ben benieuwd hoe het gaat lopen en welke nummers de luisteraar interessant vindt!” aldus Roger van den Akker (28) uit Geldrop. Luisteraars kunnen tot 30 april zijn of haar favoriet doorgeven door te mailen naar flessenpost@rivierenlandradio.nl (vergeet bij het doorgeven niet uw naam en woonplaats te vermelden).

Bijzondere lijst door Dj’s

Loreen was in het jaar 2012 en 2023 winnaar van het Eurovisiesongfestival. Er wordt dan ook verwacht dat beide liedjes van deze fantastische zangeres gedraaid gaan worden. Ook ABBA met het lied ‘Waterloo’ zal te horen zijn in de Top 100. De gehele lijst zal worden samengesteld door de luisteraars. “Ik vind het leuk om deze komende lijst te mogen gaan draaien en het is bijzonder om mooie liedjes van de afgelopen jaren nog eens te horen” vertelt Kees Veerman (67) uit Arnemuiden mij. “Een hele mooie classic vind ik bijvoorbeeld ‘Power to all our friends’ van Cliff Richard.”

Luister je ook mee? Rivierenland Radio, alleen de mooiste muziek stroomt uit je speakers!

Rivierenland Radio is te ontvangen via 891 kHz en via DAB+ en is te ontvangen in Wageningen, Oss en Eindhoven.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nico uit Gouda 05-05-2024

Staat deze top 100 ergens online? Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. )


NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...