Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

The Harmony Singers Waalwijk

Geschreven: 28-06-2023
The Harmony Singers Waalwijk

Op zondag 9 juli om 14.30 uur zullen The Harmony Singers uit Tilburg een gevarieerd concert geven in de Waalwijkse Sint-Jan de Doper, ondersteund door sopraan Nancy Verschuuren. Het gezelschap staat onder leiding van dirigent Wil van Leijsen. Tijdens deze mooie muzikale middag zullen prachtige liederen te beluisteren zijn. Het is de afsluiting van het concertseizoen ’22-’23 van de Vrienden van Sint-Jan. De entree is zoals altijd gratis.

The Harmony Singers

Dit mannenkoor uit Tilburg is opgericht in 1986 en bestaat uit zo’n 20 leden. Zangers die zich toeleggen op het vierstemmig zingen van liederen; deels a capella, deels met pianobegeleiding. Het zeer uitgebreide repertoire bestaat uit close harmony, barbershop en vele aansprekende melodieën uit onder andere Duitsland, Engeland en natuurlijk Nederland. Regelmatig zijn ze te beluisteren tijdens eigen concerten of gelegenheidsuitvoeringen. Ook klassieke kerkdiensten met pianobegeleiding behoren tot hun repertoire. Het koor staat al sinds 1992 onder leiding van dirigent en zangpedagoog Wil van Leijsen. Wanneer nodig ondersteunt hij het koor met pianobegeleiding. Wil studeerde hoofdvak solozang en piano aan het conservatorium in Arnhem.

Sopraan Nancy Verschuuren

Nancy heeft op 26-jarige leeftijd het zingen ontdekt. In 2004 heeft zij meegedaan aan het tv-programma ‘Una Voce Particolare’. In dit programma zong zij een aria uit de opera "La Bohème" van Puccini. Daarmee heeft Nancy toen een finaleplaats bereikt, waar ze nog steeds heel trots op is. Ook heeft zij deelgenomen aan diverse masterclasses, bij o.a. Ernst Daniël Smid. Inmiddels heeft Nancy verschillende rollen vertolkt in opera- en operetteproducties van amateurgezelschappen en wordt zij regelmatig uitgenodigd als gastsoliste.

Van harte welkom

Iedereen is zondag 9 juli van harte welkom bij dit laatste concert van het seizoen 2022-2023 in de Sint Jan, in hartje centrum. De entree is gratis; kom dit concert dus zeker meebeleven. Na afloop wordt om een vrijwillige bijdrage gevraagd. Het concert start om 14.30 uur en de deuren staan vanaf 14.00 uur voor u open. In de pauze is er gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. Het daarop volgende concert zal in september plaatsvinden, als het concertseizoen ‘23-‘24 van de Vrienden van start gaat. Alle informatie daarover vindt u op de website van de Vrienden, waar u zich ook kunt opgeven om via e-mail op de hoogte te blijven.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Brandweerpost Kerkdriel zet manschappen in het zonnetje Kerkdriel

aterdagavond (30-9) hield brandweerpost Kerkdriel de jaarlijkse korpsavond. Bij uitstek ook de avond om jubilarissen in het zonnetje te zetten en vertrekkers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Ook dit jaar kwam er een aantal voor het voetlicht.

Burgemeester Jaco Geurts van de ...

Flitsfeitje Berre van Kissing Strangers

Berre werd op 27 oktober 2000 geboren in Schepdaal, Belgie.
Hij verwierf bekendheid door zijn covers op Tiktok. Zijn meest bekeken cover is “Lost without you”, van Freya Ridings. Door zijn enorme populariteit op dit platform kon hij een platencontract tekenen ...

Hans Huibertse nieuwe “parkwachter” Stadspark Zaltbommel

Het Bommelse stadspark heeft een nieuwe parkwachter. Na het vertrek van collega Anton, neemt Hans Huibertse nu het stokje over.

Hans Huibertse is sinds vorige maand aan de slag en nagenoeg dagelijks te vinden in het park. Samen met de bolwerkers Henri, Rodney en Marloes, houdt hij ...