Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

The Harmony Singers Waalwijk

Geschreven: 28-06-2023
The Harmony Singers Waalwijk

Op zondag 9 juli om 14.30 uur zullen The Harmony Singers uit Tilburg een gevarieerd concert geven in de Waalwijkse Sint-Jan de Doper, ondersteund door sopraan Nancy Verschuuren. Het gezelschap staat onder leiding van dirigent Wil van Leijsen. Tijdens deze mooie muzikale middag zullen prachtige liederen te beluisteren zijn. Het is de afsluiting van het concertseizoen ’22-’23 van de Vrienden van Sint-Jan. De entree is zoals altijd gratis.

The Harmony Singers

Dit mannenkoor uit Tilburg is opgericht in 1986 en bestaat uit zo’n 20 leden. Zangers die zich toeleggen op het vierstemmig zingen van liederen; deels a capella, deels met pianobegeleiding. Het zeer uitgebreide repertoire bestaat uit close harmony, barbershop en vele aansprekende melodieën uit onder andere Duitsland, Engeland en natuurlijk Nederland. Regelmatig zijn ze te beluisteren tijdens eigen concerten of gelegenheidsuitvoeringen. Ook klassieke kerkdiensten met pianobegeleiding behoren tot hun repertoire. Het koor staat al sinds 1992 onder leiding van dirigent en zangpedagoog Wil van Leijsen. Wanneer nodig ondersteunt hij het koor met pianobegeleiding. Wil studeerde hoofdvak solozang en piano aan het conservatorium in Arnhem.

Sopraan Nancy Verschuuren

Nancy heeft op 26-jarige leeftijd het zingen ontdekt. In 2004 heeft zij meegedaan aan het tv-programma ‘Una Voce Particolare’. In dit programma zong zij een aria uit de opera "La Bohème" van Puccini. Daarmee heeft Nancy toen een finaleplaats bereikt, waar ze nog steeds heel trots op is. Ook heeft zij deelgenomen aan diverse masterclasses, bij o.a. Ernst Daniël Smid. Inmiddels heeft Nancy verschillende rollen vertolkt in opera- en operetteproducties van amateurgezelschappen en wordt zij regelmatig uitgenodigd als gastsoliste.

Van harte welkom

Iedereen is zondag 9 juli van harte welkom bij dit laatste concert van het seizoen 2022-2023 in de Sint Jan, in hartje centrum. De entree is gratis; kom dit concert dus zeker meebeleven. Na afloop wordt om een vrijwillige bijdrage gevraagd. Het concert start om 14.30 uur en de deuren staan vanaf 14.00 uur voor u open. In de pauze is er gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. Het daarop volgende concert zal in september plaatsvinden, als het concertseizoen ‘23-‘24 van de Vrienden van start gaat. Alle informatie daarover vindt u op de website van de Vrienden, waar u zich ook kunt opgeven om via e-mail op de hoogte te blijven.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...