Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Succes speeltuin Zandmeren leidt tot extra uitbreiding Kerkdriel

Geschreven: 08-10-2023
Succes speeltuin Zandmeren leidt tot extra uitbreiding Kerkdriel

De speeltuin bij De Zandmeren wordt door velen zeer gewaardeerd. Er is zelfs nog plaats voor enkele extra toestellen, zo laat de gemeente Maasdriel weten.

Samen met de BSO’s in de buurt is gekeken welke toestellen nog gemist worden of welke een toevoeging zouden zijn. De gemeente heeft besloten dat er meer toestellen komen voor kinderen in de leeftijd 3 tot en met 5 jaar. Gedacht wordt aan veilig klim- en klautermateriaal, een wipkip en een schommel.

Volgend seizoen
De toestellen worden voor de opening van volgend seizoen (voorjaar 2024) geplaatst. Ook komt er nog een heg tussen de speeltuin en de straat. Aan de kant van het water wordt nog een natuurvriendelijke oever aangelegd. In de peuterzone zal een nog te plaatsen hekje voorzien worden van een kinderslot. Om de zaak af te ronden, plaatst de gemeente nog extra banken en prullenbakken.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Kerkdriel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Inzet en komst Gelderse SMR beschreven in actieplan

ARNHEM - Gelderland maakt inzichtelijk welke stappen nodig zijn (en gaan worden gezet) om de komst van een SMR mogelijk te maken. Daarvoor is het Gelders actieplan Kleine modulaire kernreactoren bedacht. Hiermee moet het vergunningentraject en de bouw van deze energievoorziening zo soepel mogelij...

Man uit Zaltbommel krijgt celstraf en tbs voor doodslag

ZALTBOMMEL - De rechtbank veroordeelt een man (26) uit Zaltbommel voor doodslag. De rechtbank legt aan de man een gevangenisstraf van zes jaar op. Daarnaast legt de rechtbank de tbs-maatregel met dwangverpleging op.

De man heeft bekend dat hij het slachtoffer in september 2023, een...

Snelheid in binnenstad Zaltbommel moet naar 30 km

ZALTBOMMEL - Max Verstappen racend in de binnenstad van Zaltbommel. Hoe leuk is dat. PvdA Zaltbommel heeft daar andere gedachten bij. 

‘De binnenstad van Zaltbommel wordt met regelmaat - en naar het lijkt in toenemende mate - geconfronteerd met lieden die Max Verstappen imite...