Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Succes speeltuin Zandmeren leidt tot extra uitbreiding Kerkdriel

Geschreven: 08-10-2023
Succes speeltuin Zandmeren leidt tot extra uitbreiding Kerkdriel

De speeltuin bij De Zandmeren wordt door velen zeer gewaardeerd. Er is zelfs nog plaats voor enkele extra toestellen, zo laat de gemeente Maasdriel weten.

Samen met de BSO’s in de buurt is gekeken welke toestellen nog gemist worden of welke een toevoeging zouden zijn. De gemeente heeft besloten dat er meer toestellen komen voor kinderen in de leeftijd 3 tot en met 5 jaar. Gedacht wordt aan veilig klim- en klautermateriaal, een wipkip en een schommel.

Volgend seizoen
De toestellen worden voor de opening van volgend seizoen (voorjaar 2024) geplaatst. Ook komt er nog een heg tussen de speeltuin en de straat. Aan de kant van het water wordt nog een natuurvriendelijke oever aangelegd. In de peuterzone zal een nog te plaatsen hekje voorzien worden van een kinderslot. Om de zaak af te ronden, plaatst de gemeente nog extra banken en prullenbakken.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Kerkdriel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Binky’s Lichtjesfeest Apeldoorn

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest. Rondom de kerst gaat Binky maar liefst 5 avonden open! Het park wordt nog mooier gemaakt en aangekleed met heel veel lichtjes en vrolijke opblaasfiguren. Loop de lichtjesroute, ga op de foto met (kerst) Binky en geniet bij het k...

Flitsfeitje Roxy Dekker van Satisfyer

De pas 18-jarige Roxy Dekker zingt al van kleins af aan en heeft al zangles gehad van Babette Labeij.
Ze ging pas geleden viraal op Tiktok. Met  “Anne-Fleur vakantie” beschreef ze op grappige wijze een vakantie van een “typische Anne-Fleur uit het Gooi”.
...

Kerstconcert Collegium Altena

Wat is een kerst zonder zingen? Wat is een kerst zonder koor?

Al bij de geboorte van het kindje Jezus werd er gezongen. De herders op het veld zien plotseling een grote hoeveelheid engelen die God loven en prijzen. Hoe? Door te zingen!

Het is de mens gegeven iets van deze muzi...