Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Succes speeltuin Zandmeren leidt tot extra uitbreiding Kerkdriel

Geschreven: 08-10-2023
Succes speeltuin Zandmeren leidt tot extra uitbreiding Kerkdriel

De speeltuin bij De Zandmeren wordt door velen zeer gewaardeerd. Er is zelfs nog plaats voor enkele extra toestellen, zo laat de gemeente Maasdriel weten.

Samen met de BSO’s in de buurt is gekeken welke toestellen nog gemist worden of welke een toevoeging zouden zijn. De gemeente heeft besloten dat er meer toestellen komen voor kinderen in de leeftijd 3 tot en met 5 jaar. Gedacht wordt aan veilig klim- en klautermateriaal, een wipkip en een schommel.

Volgend seizoen
De toestellen worden voor de opening van volgend seizoen (voorjaar 2024) geplaatst. Ook komt er nog een heg tussen de speeltuin en de straat. Aan de kant van het water wordt nog een natuurvriendelijke oever aangelegd. In de peuterzone zal een nog te plaatsen hekje voorzien worden van een kinderslot. Om de zaak af te ronden, plaatst de gemeente nog extra banken en prullenbakken.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Kerkdriel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...