Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Stimuleringsfonds Rabobank De Langstraat

Geschreven: 05-07-2024
Stimuleringsfonds Rabobank De Langstraat

Iedereen kent wel iemand met kanker. Kanker raakt ons allemaal. TOON is de ontmoetingsplek voor iedereen die geraakt is door kanker. Of je nu zelf ziek bent (geweest), naaste of nabestaande bent. Als kanker je raakt, sta je niet alleen. Weet dat je welkom bent bij TOON.

Bij het jubileumsymposium van TOON op woensdag 19 juni waren Hans Boer, Yvonne Fleerakkers en Bert Spitters aanwezig namens de ledenraad van Rabobank De Langstraat. Zij overhandigden ons een cheque van €;6000,-. Een prachtig bedrag dat het mogelijk maakt lezingen, informatiebijeenkomsten en activiteiten te organiseren voor gasten van TOON, professionals, stakeholders en belangstellenden.

Met het stimuleringsfonds wil Rabobank De Langstraat bijdragen aan vernieuwende initiatieven die de leefbaarheid in de Langstraat sterker maken. Zij steunen daarbij projecten waarbij hun netwerk, kennis of een financiële bijdrage nodig is.

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...