Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Stichting BWG TV nieuwe lokale omroep Bommelerwaard

Geschreven: 14-11-2023
Stichting BWG TV nieuwe lokale omroep Bommelerwaard

Stichting BWG TV heeft zich gemeld als nieuwe lokale omroep voor de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel. De stichting stapt in het gat dat de Aalburgse Omroep Stichting achterliet toen deze de stekker uit de Oké FM trok eerder dit jaar. Stichting BWG TV is onderdeel van de Bommelerwaardgids.

Het Commissariaat voor de Media (CvdM) trok op 9 mei jl. de aanwijzing voor de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel van Stichting OKE FM in op diens verzoek. Belangstellenden konden vanaf dat moment een aanvraag indienen. Op 25 juli meldde 2023 Stichting BWG TV zich bij bij het CvdM.

Zaltbommel
Eventuele andere geïnteresseerden hadden tot 30 oktober 2023 de tijd om een aanvraag in te dienen. Dat gebeurde niet. De aanvraag van Stichting BWG TV betreft naast Maasdriel, ook de gemeente Zaltbommel.

Advies
Voordat het Commissariaat een beslissing neemt over de ingediende aanvraag, moeten de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel advies uitbrengen of Stichting BWG TV voldoet aan de wettelijke toegangscriteria. De gemeenteraden hebben hiervoor tot uiterlijk 12 maart 2024 de tijd.

Videoreportages
Stichting BWG TV is, als onderdeel van Bommelerwaardgids, actief in het produceren van wekelijkse videoreportages. Martin van Hemert (huidig redacteur Bommelerwaardgids en voormalig programmamaker OkéFM) is één van de drijvende krachten achter het media-initiatief samen met André Versteeg (cameraman). Komende tijd werkt de stichting de plannen verder uit.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Vrijdag 7 juni Vunderkeloop in Macharen

OSS - Op vrijdag 7 juni is in Macharen de vierde wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2024: de Vunderkeloop. Iedere hardloper, jong of oud, beginner of gevorderde, kan aan deze wedstrijd meedoen. Naast een 10 en een 5 kilometerwedstrijd is er speciaal voor alle jonge hardlopers een jeug...

Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...