Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Stichting BWG TV nieuwe lokale omroep Bommelerwaard

Geschreven: 14-11-2023
Stichting BWG TV nieuwe lokale omroep Bommelerwaard

Stichting BWG TV heeft zich gemeld als nieuwe lokale omroep voor de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel. De stichting stapt in het gat dat de Aalburgse Omroep Stichting achterliet toen deze de stekker uit de Oké FM trok eerder dit jaar. Stichting BWG TV is onderdeel van de Bommelerwaardgids.

Het Commissariaat voor de Media (CvdM) trok op 9 mei jl. de aanwijzing voor de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel van Stichting OKE FM in op diens verzoek. Belangstellenden konden vanaf dat moment een aanvraag indienen. Op 25 juli meldde 2023 Stichting BWG TV zich bij bij het CvdM.

Zaltbommel
Eventuele andere geïnteresseerden hadden tot 30 oktober 2023 de tijd om een aanvraag in te dienen. Dat gebeurde niet. De aanvraag van Stichting BWG TV betreft naast Maasdriel, ook de gemeente Zaltbommel.

Advies
Voordat het Commissariaat een beslissing neemt over de ingediende aanvraag, moeten de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel advies uitbrengen of Stichting BWG TV voldoet aan de wettelijke toegangscriteria. De gemeenteraden hebben hiervoor tot uiterlijk 12 maart 2024 de tijd.

Videoreportages
Stichting BWG TV is, als onderdeel van Bommelerwaardgids, actief in het produceren van wekelijkse videoreportages. Martin van Hemert (huidig redacteur Bommelerwaardgids en voormalig programmamaker OkéFM) is één van de drijvende krachten achter het media-initiatief samen met André Versteeg (cameraman). Komende tijd werkt de stichting de plannen verder uit.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
Gidsen gezocht voor Zutphense monumenten Zutphen

Erfgoedcentrum Zutphen stelt in het oog springende monumenten open voor publiek. De Burgerzaal, de Wijnhuistoren, Sint-Janskerk en Berkelruïne zijn al enkele dagdelen per week gratis toegankelijk. Komend jaar komt daar zelfs nog een monument bij: de Bourgonjetoren. Dit jaar werden deze monum...

Flitsfeitje Kevin feat s10 van de Leven

Kevin de Gier uit Rotterdam draait alweer een aantal jaartjes mee in de muziekwereld. In 2016 kwam “Op de block” uit, de eerste solosingle van de rapper. Het werd een groot succes en is op Youtube al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken.
In de zomer van 2017 werkte hij samen met S...

Mok Bommelerwaard wordt gevuld met warme chocolademelk Zaltbommel

Voor wie wil ... De échte Bommelerwaardmok wordt zondag 17 december gratis gevuld met warme chocolademelk.

De actie is van 12.00 tot 16.00 uur bij Tourist Info Bommelerwaard, Markt 3, Zaltbommel.

Deze mok is versierd met iconische bezienswaardigheden van de Bommelerwaar...