Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

start cursus Run to the Maasdijk bij AV Oss ’78

Geschreven: 07-03-2024
start cursus Run to the Maasdijk bij AV Oss ’78

MAASDIJK - Op donderdag 28 maart start bij AV Oss ’78 de hardloopcursus Run to the Maasdijk. Deze cursus bereidt je in 3 maanden voor op jouw deelname aan de 5 kilometer, de 10 kilometer of de halve marathon van De Maasdijk op 15 juni. Enthousiaste en ervaren trainers helpen je op een leuke en verantwoorde manier jouw hardloopdoel te bereiken. Iedereen die 30 minuten kan hardlopen zonder te wandelen kan meedoen.

De cursus wordt verzorgd door twee deskundige trainers die je drie maanden lang begeleiden en coachen. Je traint 1x per week gezellig samen met een groep en daarnaast train je nog 1 of 2x per week zelfstandig op basis van een trainingsschema. De groepstrainingen zijn gericht op looptechniek, spierversterking en uithoudingsvermogen. Maar je krijgt ook tips over blessurepreventie, kleding en schoeisel. Met de cursus Run to the Maasdijk ben jij er op 15 juni helemaal klaar voor!

Info en aanmelden

De groepstraining vindt plaats op donderdag van 19:00 tot 20:15 uur op de atletiekbaan van AV Oss ’78 op Sportpark de Rusheuvel in Oss. Deelname aan de cursus Run to the Start kost 69,euro-. Aanmelden kan per e-mail naar run-to-the-start@avoss78.nl. Vermeld hierbij je naam, woonplaats, telefoonnummer en geboortejaar. De inschrijving sluit bij 30 deelnemers. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remco Groen: 06-21610876.

Rivierenland Radio is in Maasdijk te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab
 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Grootschalige controle Plataanplein Drunen

DRUNEN - Het Bestuurlijk Interventieteam Meierij (BIM) heeft op donderdag 18 april controles uitgevoerd bij bedrijven, woningen en garageboxen aan het Plataanplein in Drunen. Er zijn meerdere overtredingen waargenomen. Denk aan fraude met een gasaansluiting, verkoop van illegale sigaretten en (sh...

Meer woningen op het dak in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de hoogte in bouwen. Ze gaat gemeenten en woningcorporaties helpen om 12.000 ‘optopwoningen’ te bouwen op daken van gebouwen. Door de bestaande woningvoorraad beter te benutten wil de provincie de bouw van betaalbare woningen in Gelderland versnellen....

Sportcomplex Padel Bommelerwaard wordt feestelijk geopend

ZALTBOMMEL - Sinds de start op 26 februari heeft Padel Bommelerwaard flinke stappen gezet. Het complex is nu klaar voor de officiële opening.

Op 26 april, tussen 16:00 en 19:00 uur is het feest wordt het padelcomplex op Sportpark de Watertoren geopend. Om 17:00 uur zal hiertoe de o...