Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Staf Dames 1 N.I.V.O.-Sparta gaat weer 2 jaar door

Geschreven: 04-04-2024
Staf Dames 1 N.I.V.O.-Sparta gaat weer 2 jaar door

ZALTBOMMEL - Stevan Aipassa, Gustavo Garcia en Stefan Uleman blijven verbonden aan Dames 1. Dat is N.I.V.O.-Sparta met het  drietal overeengekomen in een tweejarige samenwerking.

Aipassa is als voormalig begenadigd voetballer en de afgelopen jaren als trainer in het damesvoetbal, een bekende in de voetbalregio. Eerder was hij trainer bij clubs als Roda Boys, Brakel en S.S.C.'55. Sinds dit seizoen traint hij tot grote tevredenheid bij N.I.V.O.-Sparta Dames 1. 'Zijn enthousiasme en voetbalkennis leverden fijne gesprekken op met het bestuur. Vanuit daar zijn we ook blij samen tot en met het seizoen 2025-2026 met elkaar door te gaan.'

Verguld
De club is ook enorm verguld met het aanblijven van Gustavo Enciso-Garcia en Stefan Uleman. Deze heren vullen elkaar uitstekend aan en daarmee heeft Dames 1 een staf om trots op te zijn. Uleman was al langer bij het dames- en meisjesvoetbal betrokken. Garcia sloot afgelopen zomer aan bij Dames 1 nadat hij eerder jarenlang als assistent-scheidsrechter bij Heren 1 betrokken was. Daarnaast is Garcia onder andere materiaalman bij beide teams.

Status quo
Dames 1 is met Uno Animo en HRC '14 te vinden in de top van de vierde klasse. In de eerste elf duels van het seizoen werden 23 punten gepakt door zeven overwinningen, twee gelijke spelen en twee verliespartijen. Het talentvolle elftal heeft een doelsaldo van 35 voor en 15 tegen. Daarmee is alleen de defensie van HRC '14 minder gepasseerd.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...