Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Stadspark Zaltbommel altijd wat te doen Zaltbommel

Geschreven: 30-06-2023
Stadspark Zaltbommel altijd wat te doen Zaltbommel

De komende maanden staat er weer het een en ander op het programma in het stadspark van Zaltbommel. Van kerkdiensten tot rondleid8 gen.

Vier Zaltbommelse kerken houden op zondag 27 augustus om 11.00 uur een gezamenlijke openlucht-viering met als thema 'Zout en licht voor Zaltbommel'. 

De deelnemende kerken zijn: RK kerk Sint Martinus, Protestantse Gemeente (Sint Maartens-kerk), De Passie (Evangelische gemeente, pand 9) en De Ontmoeting (Nederlandse Gereformeerde Kerk). Deze viering vindt in maar ook rondom de muziektent plaats. Er staan klapstoelen, maar de kerken hopen dat bezoekers zoveel mogelijk hun eigen stoel en/of picknick-kleed meenemen. Bij heel slecht is er een uitwijk naar de Sint Maartens-kerk.

Rondleidingen zijn er ook nog steeds door het park. Op zondag 24 september verzorgt Carien van Boxtel weer een editie. Belangstellenden kunnen om 13.30 uur verzamelen bij Tourist Info op de Markt. Deelname kost drie euro.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...

Ruimte om in te spreken bij Provinciale Staten op 29 mei

ARNHEM - Provinciale Staten houden oordeelsvormende bijeenkomsten op woensdag 29 mei 2024. Daarbij gaan zij in gesprek met Gedeputeerde Staten over diverse onderwerpen, waaronder klimaat, staalslakken en de Aanpak Veluwe. De Oordeelsvorming biedt ruimte tot inspraak door belanghebbenden.

In...