Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

St. Caecilia fleurt feestdagen op met kerstmuziek en oliebollen Ammerzoden

Geschreven: 19-12-2023
St. Caecilia fleurt feestdagen op met kerstmuziek en oliebollen Ammerzoden

Met de feestdagen in het verschiet gaat muziekvereniging St. Caecilia Ammerzoden weer aan de bak. Met muziek én oliebollen.

Het fanfareorkest luistert op Kerstavond (24-12) de gezinsviering op om 19:00 uur in de Sint Willibrorduskerk. De jeugdleden zullen voorafgaand en na afloop van de dienst vrolijke kerstdeuntjes spelen op het kerkplein. 

Kerstnacht
Traditiegetrouw zet het orkest ook de kerstnachttraditie voort. Tijdens Kerstnacht (van 24 op 25 december) zullen verschillende muzikanten tussen 01.00 en 07.00 uur de Stille en Heilige nacht muzikaal opluisteren. Dat gebeurt in Ammerzoden, Well en Wordragen. ‘Zet u ook weer uw raam op een kier?’ Maar er is meer …

Oliebollen
Ook organiseert de muziekvereniging dit jaar weer de traditionele oliebollenactie. Omdat oudjaarsdag op een zondag valt, zal de verkoop aan huis en bij Boon’s Supermarkt op zaterdag 30 december zijn. 

Wie verzekerd wil zijn van vers gebakken oliebollen op oudjaarsdag, moet ze maar snel bestellen bij de muziekvereniging. De oliebollen worden dan op zondag 31 december bij de mensen thuis bezorgd.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Ammerzoden te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab
 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Rivierenland Radio
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...