Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Sportpark De Watertoren officieel geopend Zaltbommel

Geschreven: 01-09-2023
Sportpark De Watertoren officieel geopend Zaltbommel

Zaterdag (26-8) is Sportpark De Watertoren officeel geopend onder toeziend oog van genodigden en belangstellenden. Wethouder Kees Zondag verrichte de openingshandeling.

Wethouder Zondag: "Het is een uniek sportgebied waar van alles te doen is. Voor alle leeftijden zijn er mogelijkheden om te gaan of te blijven bewegen. Zowel georganiseerd in verenigingsverband als niet georganiseerd voor individuele sporters en groepen sporters die elkaar vinden zonder vereniging. En ook voor onze jongerenwerkers en hun doelgroepen. We zijn er trots op dat we dit met de sportieve gemeenschap van Zaltbommel voor elkaar hebben gekregen. Voor alle leeftijden zijn er mogelijkheden. Zo kan iedereen in Zaltbommel gezond leven en meedoen."

Demonstraties
Na de opening konden bezoekers kijken naar demo's van basketbal, petanque  en skaten. Daarnaast konden jongeren mee doen aan clinics. Er is een buitenveld voor handbal en basketbal, een binnen- en buitenruimte voor petanque, een skatepark en een grasveld waar verschillende sporten op te beoefenen zijn.

Sportpark
Op Sportpark de Watertoren is een buitenveld voor handbal en basketbal, een binnen- en buitenruimte voor petanque, een skatepark en een grasveld waar verschillende sporten op te beoefenen zijn.
De afgelopen jaren werkte de gemeente samen met Spel& (Welzijn Bommelerwaard), BBC Ardito, Handbalvereniging Bommelerwaard, SkateOn en Petanque vereniging Jeu de Bommel aan de realisatie van Sportpark de Watertoren aan de Van Heemstraweg.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Dick Westerdijk
Dick Westerdijk
Dick Westerdijk

In de vrijdag aflevering van Club 23 de leukste muziek en ook Dick draait voor je de wat lan...

Laatste berichten
Brandweerpost Kerkdriel zet manschappen in het zonnetje Kerkdriel

aterdagavond (30-9) hield brandweerpost Kerkdriel de jaarlijkse korpsavond. Bij uitstek ook de avond om jubilarissen in het zonnetje te zetten en vertrekkers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Ook dit jaar kwam er een aantal voor het voetlicht.

Burgemeester Jaco Geurts van de ...

Flitsfeitje Berre van Kissing Strangers

Berre werd op 27 oktober 2000 geboren in Schepdaal, Belgie.
Hij verwierf bekendheid door zijn covers op Tiktok. Zijn meest bekeken cover is “Lost without you”, van Freya Ridings. Door zijn enorme populariteit op dit platform kon hij een platencontract tekenen ...

Hans Huibertse nieuwe “parkwachter” Stadspark Zaltbommel

Het Bommelse stadspark heeft een nieuwe parkwachter. Na het vertrek van collega Anton, neemt Hans Huibertse nu het stokje over.

Hans Huibertse is sinds vorige maand aan de slag en nagenoeg dagelijks te vinden in het park. Samen met de bolwerkers Henri, Rodney en Marloes, houdt hij ...