Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Sportpark De Watertoren officieel geopend Zaltbommel

Geschreven: 01-09-2023
Sportpark De Watertoren officieel geopend Zaltbommel

Zaterdag (26-8) is Sportpark De Watertoren officeel geopend onder toeziend oog van genodigden en belangstellenden. Wethouder Kees Zondag verrichte de openingshandeling.

Wethouder Zondag: "Het is een uniek sportgebied waar van alles te doen is. Voor alle leeftijden zijn er mogelijkheden om te gaan of te blijven bewegen. Zowel georganiseerd in verenigingsverband als niet georganiseerd voor individuele sporters en groepen sporters die elkaar vinden zonder vereniging. En ook voor onze jongerenwerkers en hun doelgroepen. We zijn er trots op dat we dit met de sportieve gemeenschap van Zaltbommel voor elkaar hebben gekregen. Voor alle leeftijden zijn er mogelijkheden. Zo kan iedereen in Zaltbommel gezond leven en meedoen."

Demonstraties
Na de opening konden bezoekers kijken naar demo's van basketbal, petanque  en skaten. Daarnaast konden jongeren mee doen aan clinics. Er is een buitenveld voor handbal en basketbal, een binnen- en buitenruimte voor petanque, een skatepark en een grasveld waar verschillende sporten op te beoefenen zijn.

Sportpark
Op Sportpark de Watertoren is een buitenveld voor handbal en basketbal, een binnen- en buitenruimte voor petanque, een skatepark en een grasveld waar verschillende sporten op te beoefenen zijn.
De afgelopen jaren werkte de gemeente samen met Spel& (Welzijn Bommelerwaard), BBC Ardito, Handbalvereniging Bommelerwaard, SkateOn en Petanque vereniging Jeu de Bommel aan de realisatie van Sportpark de Watertoren aan de Van Heemstraweg.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Marcel Bouman
Marcel Bouman
Marcel Bouman

Marcel Bouman draait elke zondag de mooiste hits.

...
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...