Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Sporten in de voorjaarsvakantie Apeldoorn

Geschreven: 05-02-2024
Sporten in de voorjaarsvakantie Apeldoorn

Sportservice Apeldoorn heeft in de voorjaarsvakantie een sportief programma klaarstaan waar iedereen aan kan meedoen. De activiteiten vinden plaats van maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari. Er worden maar liefst 3 sport- en spelinstuiven georganiseerd op 3 verschillende locaties in Apeldoorn. Ook is er een E-sport instuif voor echte game liefhebbers. Op en rondom het Zwitsal Terrein bieden verschillende sportaanbieders gave clinics aan waar iedereen aan mee kan doen en bij Speelboerderij Binky kun je tijdens je bezoek beweegspellen uitvoeren.

Sport- en spelinstuif Matenpark, Sprengeloo en FSG Campus
In de voorjaarsvakantie worden er op 3 verschillende locaties in Apeldoorn sport- en spelinstuiven georganiseerd. Iedereen die op de basisschool zit kan meedoen aan sportclinics die gegeven worden door verschillende sportaanbieders.

Binky’s Beweegweek bij Speelboerderij Binky
Bij Speelboerderij Binky kun je in de voorjaarsvakantie van maandag tot en met vrijdag meedoen met 10 beweegspellen. Sport Binky heeft een tof parcours uitgezet door het hele park. Bij de entree van het park krijg je een plattegrond mee waar de beweegspellen op staan. Wie weet kom je Sport Binky nog tegen tijdens je bezoek. 

E-sports instuif
Heb jij zin om een middag sporten en gamen te combineren en ben je tussen de 6 en 13 jaar oud? Kom dan naar de E-sports instuif bij De Klup op woensdag 21 februari. Van lichtknoppenspel tot racen in een playseat, er is van alles te doen voor echte gamers.

Zwitsal Open
Wil je graag kennis maken met een nieuwe sport of een middag bewegen op en rondom het Zwitsal Terrein in Apeldoorn? Dat kan op donderdag 22 februari. Verschillende sportaanbieders hebben hun krachten gebundeld en organiseren gezamenlijk sportactiviteiten waar iedereen aan mee kan doen. Zoals padel, rugby, dans, handbal, kickboksen en cricket.

Vooraf aanmelden voor de activiteiten is raadzaam zodat je zeker bent van een plekje.
Kijk op de website voor het hele programma of om je direct aan te melden.
https://www.sportserviceapeldoorn.nl/voorjaarsvakantie

Rivierenland Radio is in Apeldoorn te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL Eindhoven

EINDHOVEN - LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL op zaterdag 28 december 2024 in De Effenaar in Eindhoven met internationale No 1 tributebands van AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns N’ Roses e.v.a.

Op zaterdag 28 december 2024 komt de internationale LEGENDS of ROCK ...

ASML welkom op Brainport Industries Campus in Eindhoven

EINDHOVEN - De Eindhovense gemeenteraad heeft dinsdag 11 juni met grote meerderheid ingestemd met de mogelijke uitbreiding van ASML op de Brainport Industries Campus (BIC). In april maakten de gemeente Eindhoven en ASML bekend samen te onderzoeken of het noordelijke deel van de campus een geschik...

Samen 80 jaar vrijheid vieren in Brabant

‘S-HERTOGENBOSCH – De provincie Noord-Brabant, Brabant Herinnert en het Cultuurfonds Noord-Brabant willen verhalen over de Tweede Wereldoorlog doorgeven aan toekomstige generaties. Ze roepen inwoners op projecten in te dienen die 80 jaar vrijheid herdenken en vieren.

De...