Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Sport- en Speldag Jeugd N.I.V.O. Sparta geslaagd Zaltbommel

Geschreven: 20-10-2023
Sport- en Speldag Jeugd N.I.V.O. Sparta geslaagd Zaltbommel

Woensdag (18-10) orgnaiseerde  N.I.V.O. Sparta een sportdag voor de jeugd van 5 tot en met 13 jaar, waarbij maar leifst acht verschillende activiteiten op het hoofdveld stonden opgesteld.

Maar naast actie ens port, was er voor de kids om 11.00 uur een lekker stukje fruit, een peperkoek en limonade om de dorst te lessen.

Het weer hielp een handje mee. De dag begon met wat koude wind, maar naarmate de ochtend vorderde, kwam het zonnetje tevoorschijn. De kids waren volop in de weer en kregen het steeds warmer van al dat voetballen, lasergamen en springen op het springkussen.

N.I.V.O. Sparta laat weten: 'We sloten de dag af met de enige echte klapper een frietje en snack gesponserd door cafetaria Toon en de Republiek. Bedankt voor alle aanmeldingen, wij hebben genoten van jullie glimlachjes en hopelijk hebben jullie ook een leuke dag gehad!'

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...