Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Spaans gipsytemperament in Podium de Vlam

Geschreven: 14-04-2024
Spaans gipsytemperament in Podium de Vlam

RHENEN - Op vrijdagavond 19 april a.s. komen de charismatische zangeres Monica Coronado (Barcelona) en de vingervlugge gipsyflamenco gitarist Manito een act de présence geven in de kapelzaal van podium de Vlam te Rhenen.

Als Monica gaat zingen krijgt ze het publiek snel op het puntje van de stoel.  Met haar heldere stem zingt zij zowel traditionele liederen als eigen stukken. Hartstocht, weemoed en ‘la vida’ zijn veelal bezongen onderwerpen. Tijdens het concert worden de nummers in het Nederlands toegelicht. Het onnavolgbare gitaarwerk van Manito is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Met zijn gipsyspel stimuleert hij Monica om het onderste uit de kan te halen. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ Dit optreden is een must see voor flamencoliefhebbers. Ervaar de betoverende passie van Monica Coronado & Manito, waar stem en gitaar samenkomen in een vurige Spaanse muziekbeleving.

Het adres van Podium de Vlam is Beukenlaan 2. 3911 XK Rhenen De Aanvang is 20.00, (inloop 19.30) Entree 20,00 euro incl. drank, contant af te rekenen aan de kassa (er is geen pin). Reserveren kan via info@manito.biz of 06-23259107

Rivierenland Radio is in Rhenen te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Herman van Berkum
Herman van Berkum
Laatste berichten
Ontdekkingstocht door de bieb van Bommel

ZALTBOMMEL - Bibliotheek Rivierenland verzorgde in de bibliotheek van Zaltbommel twee informatieve rondleidingen voor deelnemers van Kompas; mensen die Nederlands niet als moedertaal hebben.

Tijdens een korte introductie werd uitleg gegeven over de boekenlegger, waarop onderwerpen ...

Coöperatie Bommelerwaar verkoopt obligaties voor Burgerwindpark

BOMMELERWAARD - Burgerwindpark A2 Lage Rooijen is bezig eigen vermogen te vergaren. Dat doet men door de verkoop van obligaties. Het gaat om 3,5 miljoen euro en men hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. 

Met deze investering draag je bij aan de ontwikk...

Politie zoekt tips bij aanpak drugscriminaliteit

BOMMELERWAARD - De aanpak van drugscriminaliteit heeft hoge prioriteit bij de politie. Het aantal drugsdumpingen steeg het afgelopen jaar aanzienlijk in met name Gelderland en Overijssel, net als het aantal opgerolde drugsproductielocaties. De politie vraagt daarom opnieuw aandacht voor deze...