Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Smakelijke Brabantsedag Heeze

Geschreven: 18-08-2023
Smakelijke Brabantsedag Heeze

De Brabantsedag heeft natuurlijk (ook) een bourgondisch tintje en zorgt voor de innerlijke mens: wat kun je er eten en drinken?

De Brabantsedag is niet alleen een lust voor het oog, maar ook Brabants gastvrij. Daar hoort een ruim horeca-aanbod in hapjes en drankjes bij. Er zijn weer ruim dertig eet-en drinkgelegenheden waar de bezoekers hun honger en dorst kunnen stillen. De speciale horeca-plattegrond laat de bezoekers zien waar wat te vinden is.

Ivonne van Eerd, bestuurslid Horeca bij Stichting Brabantsedag licht toe: "Wij vinden Hospitality belangrijk en schenken daar veel aandacht aan vanuit de Stichting. We kijken vanuit de werkgroep Horeca ieder jaar hoe de verdeling op het parcours is qua eten en drinken, zodat onze 40.000 bezoekers niets tekortkomen. Dit jaar zijn er nog meer drankgelegenheden, want daar was behoefte aan. We werken met een heel scala aan trouwe exploitanten die met veel plezier op de Brabantsedag staan. En sommige komen echt al jaren; zo staat Werner van Hoof er met zijn bijzondere wagens, zeldzame oldtimers en smaakvolle producten. Hij komt met zijn team al dertig jaar op de Brabantsedag, bijzonder leuk en daar zijn we ook erg trots op. En niet onbelangrijk, hij zorgt voor erg lekker eten!"

Ook niet onbelangrijk: mensen mogen ook gewoon zelf hun eigen broodjes en drankjes meenemen. Je welkom voelen op de Brabantsedag en volop van de grootste theaterparade van het jaar genieten staan voorop!


Rivierenland Radio is in Heeze te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...