Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Smakelijke Brabantsedag Heeze

Geschreven: 18-08-2023
Smakelijke Brabantsedag Heeze

De Brabantsedag heeft natuurlijk (ook) een bourgondisch tintje en zorgt voor de innerlijke mens: wat kun je er eten en drinken?

De Brabantsedag is niet alleen een lust voor het oog, maar ook Brabants gastvrij. Daar hoort een ruim horeca-aanbod in hapjes en drankjes bij. Er zijn weer ruim dertig eet-en drinkgelegenheden waar de bezoekers hun honger en dorst kunnen stillen. De speciale horeca-plattegrond laat de bezoekers zien waar wat te vinden is.

Ivonne van Eerd, bestuurslid Horeca bij Stichting Brabantsedag licht toe: "Wij vinden Hospitality belangrijk en schenken daar veel aandacht aan vanuit de Stichting. We kijken vanuit de werkgroep Horeca ieder jaar hoe de verdeling op het parcours is qua eten en drinken, zodat onze 40.000 bezoekers niets tekortkomen. Dit jaar zijn er nog meer drankgelegenheden, want daar was behoefte aan. We werken met een heel scala aan trouwe exploitanten die met veel plezier op de Brabantsedag staan. En sommige komen echt al jaren; zo staat Werner van Hoof er met zijn bijzondere wagens, zeldzame oldtimers en smaakvolle producten. Hij komt met zijn team al dertig jaar op de Brabantsedag, bijzonder leuk en daar zijn we ook erg trots op. En niet onbelangrijk, hij zorgt voor erg lekker eten!"

Ook niet onbelangrijk: mensen mogen ook gewoon zelf hun eigen broodjes en drankjes meenemen. Je welkom voelen op de Brabantsedag en volop van de grootste theaterparade van het jaar genieten staan voorop!


Rivierenland Radio is in Heeze te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman
Ad Bouman draait elke zondag de mooiste hits.
Laatste berichten
Brandweerpost Kerkdriel zet manschappen in het zonnetje Kerkdriel

aterdagavond (30-9) hield brandweerpost Kerkdriel de jaarlijkse korpsavond. Bij uitstek ook de avond om jubilarissen in het zonnetje te zetten en vertrekkers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Ook dit jaar kwam er een aantal voor het voetlicht.

Burgemeester Jaco Geurts van de ...

Flitsfeitje Berre van Kissing Strangers

Berre werd op 27 oktober 2000 geboren in Schepdaal, Belgie.
Hij verwierf bekendheid door zijn covers op Tiktok. Zijn meest bekeken cover is “Lost without you”, van Freya Ridings. Door zijn enorme populariteit op dit platform kon hij een platencontract tekenen ...

Hans Huibertse nieuwe “parkwachter” Stadspark Zaltbommel

Het Bommelse stadspark heeft een nieuwe parkwachter. Na het vertrek van collega Anton, neemt Hans Huibertse nu het stokje over.

Hans Huibertse is sinds vorige maand aan de slag en nagenoeg dagelijks te vinden in het park. Samen met de bolwerkers Henri, Rodney en Marloes, houdt hij ...