Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Sivan en Suzan laten auto's én klanten glimmen Giessen

Geschreven: 06-01-2024
Sivan en Suzan laten auto's én klanten glimmen Giessen

Op het gebied van auto-onderhoud is er nogal een verschil tussen een ‘gewone poetsbeurt’, of een ‘exclusieve autoverzorging’. Wie de ultieme manier zoekt om zijn auto in topconditie te houden (of te krijgen), is bij Car Cleaning Altena in Giessen méér dan aan het goede adres. Twee hardwerkende ondernemers staan er aan het roer: Sivan Daoud en Suzan Gacho. Zij stoppen veel passie, tijd en aandacht in hun mooie bedrijf. De lat aan de Expeditiestraat 10 ligt dan ook bijzonder hoog. En de klant? Die is daar koning, keizer en admiraal ineen. Particulieren én bedrijven.

Sivan was 12 jaar toen hij in aanraking kwam met de autobranche. In Irak, waar hij is geboren, werkte hij mee in het garagebedrijf van zijn vader. Daar maakte hij onder meer auto’s van klanten schoon. Sindsdien liet de liefde voor vierwielers hem niet meer los. De oorlog stak een lelijke spaak in het wiel. Sivan (Suzan volgde later) ontvluchte zijn vaderland en ging naar Nederland. Daar ging hij direct aan de slag. Werken! Dag en nacht. Hij leerde ondertussen de taal en schreef zich in bij een uitzendbureau. Zijn passie voor auto’s bleef – ondanks alles – onveranderd. Zo bezien, was zijn stap naar car detailing een logische. Sinds 2001 is hij bezig met het detailen van auto’s. Dat alles ging onveranderd gepaard met hard werken, opleidingen volgen, certificaten halen en geloof hebben in kansen en mogelijkheden. (Sivan: ‘Ik hou van mijn werk. Jezus leidt ons hierin.’)

In 2015 startte Sivan samen met zijn echtgenote Suzan (foto onder), een V.O.F. onder de naam Car Cleaning Altena. Met succes. Inmiddels is het bedrijf expert en een begrip als het gaat om ultieme car detailing, lakcorrectie, bescherming en meer

Kwaliteit
In het register bij de Kamer van Koophandel staat Car Cleaning Altena ingedeeld in de categorie ’autopoetsbedrijf’. Het is een vlag die de lading volstrekt niet dekt. Sivan doet veel meer dan dat.

Car detailing is de ultieme manier om een auto in topconditie te krijgen en te houden. Detailing is een grondige reiniging en verzorging van zowel de binnen- als buitenkant, waarbij werkelijk ieder detail wordt aangepakt en geoptimaliseerd. Sivan focust zich hierbij vooral op de kwaliteit. Dit kost extra tijd, vraagt om speciale producten, specifiek gereedschap en een hele hoop ervaring en kennis. Dit is de passie die Sivan drijft. Hij is het type ondernemer dat veel tijd en energie steekt in de auto’s van zijn klanten.

Anders gezegd: hij smeert niet even snel allerlei middeltjes op de vierwieler. Sterker nog: er wordt helemaal niets gemaskeerd. Sivan doet zijn ultieme best om krassen, oxidatie, beschadigingen, vlekken en andere visuele minpunten zo maximaal mogelijk terug te brengen naar de originele staat. Dat geldt voor werkelijk de hele binnen- en buitenkant, waarbij hij speciaal gereedschap – zelfs kwastjes – gebruikt voor maximaal resultaat op detailniveau.

Koffie met een koekje
Pure liefde voor auto’s in topconditie en klantverwachtingen overtreffen. Dat is kort samengevat de drijfveer van dit sympathieke ondernemersechtpaar. Wie binnenstapt, kan steevast rekenen op verse koffie met een koekje naar keuze. En of je dan met een auto komt, een vrachtwagen, boot camper of caravan, maakt allemaal niet uit. Ook een motor, scooter of fiets, alles wordt met zorg omarmd. De klant is koning, keizer en admiraal ineen.

Dat ‘royale’ zit niet enkel in de ontvangst en de passievolle inzet, maar betreft ook de apparatuur en producten waarmee Car Cleaning Altena werkt. Alles moet kloppen en van topkwaliteit zijn. De lat ligt hoog. Suzan, die overigens ook de zakelijke administratie voert, bevestigt: ‘Wij kiezen er bewust voor om enkel en alleen met de beste producten te werken. Zoals Swissvax, Gyeon, Mafra en andere. Topmerken die zich stuk voor stuk bewezen hebben en in de juiste handen topresultaten geven. Wij willen nu eenmaal alleen maar kwaliteitswerk leveren in detailing, lakcorrectie, interieur- en exterieurbescherming. Natuurlijk de carrosserie, maar speciaal met aandacht voor koplampherstel, sierstrippen, banden, velgen, remklauwen enzovoorts. Wij streven hierbij altijd naar een hoog niveau van klanttevredenheid. Bij ons staat de auto en de wens van iedere klant daarom steeds centraal.’

Interieurgeurtjes
Kortom, wie een gepassioneerde expert zoekt voor lakcorrectie, keramische coating, glascoating, leerherstel, orange peel behandeling, wassen en waxen en/of verwijdering van vieze interieurgeurtjes moet dus gewoon naar Car Cleaning Altena aan de Expeditiestraat 10 in Giessen.

www.carcleaning-altena.nl | High Quality Car Detailing

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Giessen te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Een visie op een bruisend Eindhoven

EINDHOVEN - 'Sharing the Vibes: Samen naar een bruisend Eindhoven' is een visie op een levendige stad waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Er is een breed aanbod aan voorzieningen, zowel overdag als in de nacht. Een bruisend uitgaansleven is daarbij van groot belang, met ruimte voor ver...

Uiterlijk zomer 2025 duidelijkheid voor gebruikers Pand 9

ZALTBOMMEL - Het oude schoolgebouw aan de Van Heemstraweg, voor velen bekend als Pand 9, wordt al jaren gebruikt als centrum door verschillende maatschappelijke organisaties. Bij de start van Pand 9 is afgesproken dat het gebruik van het gebouw in principe voor vijftien jaar zou zijn. Anno 2024 i...

Militairen oefenen in de Bommelerwaard

BOMMELERWAARD - In de week van 15 tot en met 18 juli vindt in de Bommelerwaard een militaire oefening plaats.

De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht (KL).

Praktisch gezien houdt dit in dat militairen ...