Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Samen woorden zoeken, vinden, geven Waalwijk

Geschreven: 18-09-2023
Samen woorden zoeken, vinden, geven Waalwijk

TOON | Centrum voor leven met en na kanker is er voor iedereen die geraakt is door kanker; patiënten, naasten en nabestaanden. TOON organiseert samen met het Centrum voor levensvragen Midden en Oost-Brabant de workshop Op verhaal komen. Doe je mee?

“Ik heb er geen woorden voor”, “Ik word er stil van”, “Ik weet niet wat ik moet zeggen”.  Woorden en zinnen die we regelmatig gebruiken als we geconfronteerd worden met een ingrijpende gebeurtenis zoals ziekte of verlies van een naaste.

Woorden kunnen soms te beperkt zijn. Woorden kunnen ook kwetsend zijn of eenzaam maken. Maar … ze kunnen óók troost, bemoediging of steun geven.

In deze workshop gaan we verkennen welke woorden op dit moment bij jou passen. We laten ons inspireren door fragmenten van verhalen, gedichten, muziek of film. En door elkaars woorden. Iedereen kan meedoen, ook al is taal ‘echt niet je ding’.

De workshop wordt begeleid door Marianne Merkx van het Centrum voor levensvragen Midden en Oost-Brabant. Iedereen die geraakt is door kanker is van harte welkom om deel te nemen.

De workshop vindt plaats op maandag 2 oktober 2023 van 10.00 – 12.00 uur bij TOON | Centrum voor leven met en na kanker, Jan de Rooystraat 15 in Waalwijk.
Graag vóóraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+

 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Ruud Kegel zegt:
01 Aug - 14:03

Leuk dat jullie Luke Combs vertolking van Fast Car als Flitsschijf hebben gekozen. Leuk voor de Nashville FM luisteraars die nu naar Rivierenlandra...

Joost Snoeks zegt:
24 Jul - 10:41

Wat een fijne zender met goeie muziek ! Ik luister graag naar Rivierenland Radio.

Danny van Strien zegt:
10 Jul - 22:43

Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor

Ik promoot Artiesten uit de gehele Benelux Danny van Strien

Pop...

DJ: Kees Veerman
Kees Veerman
Kees Veerman

Kees neemt elke werkdag de dag met je door met opvallende gebeurtenissen van die dag in het verle...

Laatste berichten
Brandweerpost Kerkdriel zet manschappen in het zonnetje Kerkdriel

aterdagavond (30-9) hield brandweerpost Kerkdriel de jaarlijkse korpsavond. Bij uitstek ook de avond om jubilarissen in het zonnetje te zetten en vertrekkers te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Ook dit jaar kwam er een aantal voor het voetlicht.

Burgemeester Jaco Geurts van de ...

Flitsfeitje Berre van Kissing Strangers

Berre werd op 27 oktober 2000 geboren in Schepdaal, Belgie.
Hij verwierf bekendheid door zijn covers op Tiktok. Zijn meest bekeken cover is “Lost without you”, van Freya Ridings. Door zijn enorme populariteit op dit platform kon hij een platencontract tekenen ...

Hans Huibertse nieuwe “parkwachter” Stadspark Zaltbommel

Het Bommelse stadspark heeft een nieuwe parkwachter. Na het vertrek van collega Anton, neemt Hans Huibertse nu het stokje over.

Hans Huibertse is sinds vorige maand aan de slag en nagenoeg dagelijks te vinden in het park. Samen met de bolwerkers Henri, Rodney en Marloes, houdt hij ...