Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Samen woorden zoeken, vinden, geven Waalwijk

Geschreven: 18-09-2023
Samen woorden zoeken, vinden, geven Waalwijk

TOON | Centrum voor leven met en na kanker is er voor iedereen die geraakt is door kanker; patiënten, naasten en nabestaanden. TOON organiseert samen met het Centrum voor levensvragen Midden en Oost-Brabant de workshop Op verhaal komen. Doe je mee?

“Ik heb er geen woorden voor”, “Ik word er stil van”, “Ik weet niet wat ik moet zeggen”.  Woorden en zinnen die we regelmatig gebruiken als we geconfronteerd worden met een ingrijpende gebeurtenis zoals ziekte of verlies van een naaste.

Woorden kunnen soms te beperkt zijn. Woorden kunnen ook kwetsend zijn of eenzaam maken. Maar … ze kunnen óók troost, bemoediging of steun geven.

In deze workshop gaan we verkennen welke woorden op dit moment bij jou passen. We laten ons inspireren door fragmenten van verhalen, gedichten, muziek of film. En door elkaars woorden. Iedereen kan meedoen, ook al is taal ‘echt niet je ding’.

De workshop wordt begeleid door Marianne Merkx van het Centrum voor levensvragen Midden en Oost-Brabant. Iedereen die geraakt is door kanker is van harte welkom om deel te nemen.

De workshop vindt plaats op maandag 2 oktober 2023 van 10.00 – 12.00 uur bij TOON | Centrum voor leven met en na kanker, Jan de Rooystraat 15 in Waalwijk.
Graag vóóraf aanmelden via 0416 – 652734 of info@thhw.nl

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Ede Wageningen & Schaijk via Dab+

 


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Vrijdag 7 juni Vunderkeloop in Macharen

OSS - Op vrijdag 7 juni is in Macharen de vierde wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit 2024: de Vunderkeloop. Iedere hardloper, jong of oud, beginner of gevorderde, kan aan deze wedstrijd meedoen. Naast een 10 en een 5 kilometerwedstrijd is er speciaal voor alle jonge hardlopers een jeug...

Stand van zaken woningbouw op digitale Woningbouwkaart

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven heeft een publieke digitale Woningbouwkaart waarop te zien is hoe het staat met de woningbouwprojecten in de stad. Eindhoven groeit hard en er zijn veel extra woningen nodig. Daarom wordt er de komende jaren veel gebouwd. Er zijn 40.000 extra woningen nodig tot 2040...

HAS green academy en gemeente Oss vieren 10-jarige samenwerking

OSS - Op maandag 27 mei van 18.00 – 22.00 uur vieren de HAS en gemeente Oss hun tienjarige samenwerking. Dat doen ze tijdens het Agrifood Oss Diner in de Weverij in Oss. Tijdens het diner staan wethouder Frank den Brok en voorzitter CvB Reggy van der Wielen stil bij deze bijzondere mijlpaal...