Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Samen creatief bezig zijn TOON Centrum voor leven met en na kanker Waalwijk

Geschreven: 15-02-2024
Samen creatief bezig zijn TOON Centrum voor leven met en na kanker Waalwijk

Veel mensen vinden het fijn om creatief bezig te zijn. Iets doen of maken is leuk en geeft afleiding. Daarnaast kan creativiteit helpen om je emoties te uiten, te ordenen en weer grip te krijgen. Bij TOON bieden we verschillende creatieve groepsactiviteiten aan. De sfeer is ontspannen en laagdrempelig, ervaring is niet nodig. Ben je geraakt door kanker, dan ben je van harte welkom.

Iedere maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur komen gasten bij elkaar om samen creatief bezig te zijn. Iedereen brengt zijn eigen werk mee. Ideeën zijn handwerken, sieraden maken, kaarten maken, tekenen of kleuren. Je kiest zelf wat je wilt doen of maken. Ontdek jouw creativiteit, samen met lotgenoten.

Op woensdag en donderdagochtend wordt er van 10.00 – 12.00 uur geschilderd bij TOON. Op donderdagochtend zijn nog enkele plaatsen vrij. Kom gerust eens kennismaken.

Tot slot: op maandag 26 februari van 10.00 – 12.00 uur organiseren wij een workshop Aquarel. Deze workshop wordt begeleid door Jeanne en Martha van schildersclub Broma’s Palet. Doe je mee met deze gezellige en leerzame workshop?

Voor alle activiteiten betaal je ;2,50 als je gebruikt maakt van materialen van TOON.

Wil je aansluiten bij één van deze creatieve activiteiten?  Meld je dan aan via 0416 – 652734 of info@thhw.nl. Of loop gewoon eens binnen om een kijkje te nemen. 

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Waalwijk te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Grote veiligheidscontrole Zaltbommel levert 44.000 euro op en meer

ZALTBOMMEL - Donderdag (18-4) vond in Zaltbommel een grootschalige integrale veiligheidscontrole plaats. Met deze actie wil de overheid de veiligheid vergroten en criminele activiteiten voorkomen. Tien partijen sloegen er de handen voor ineen.

Politie, Afvalverwijdering Rivierenland (AV...

Beleeftuin Zorgcentrum ’t Slot Dierenbeweegpad Gameren feestelijk geopend

GAMEREN - Woensdag (17-4) opende Zorgcentrum ’t Slot in Gameren de prachtig aangelegde Beleeftuin op feestelijk wijze. De tuin is onderdeel van het nieuwe Gamerse dierenbeweegpad dat met medewerking van Welzijn Bommelerwaard van start ging.

De tuin is speciaal aangelegd voor de be...

Sluipverkeer door Wellseind veroorzaakt (te) veel incidenten

WELLSEIND - Met de opening van de Maas-Waalweg maart 2024 is de verwachting dat de verkeersdruk op kernen in de zuidwestelijke hoek van de Bommelerwaard hierdoor zou afnemen. Dit is vooral van belang voor de kern Wellseind. De actualiteit laat iets anders zien. Dat zette D66 Maasdriel aan tot het...