Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Ruimte om in te spreken bij Provinciale Staten op 29 mei

Geschreven: 23-05-2024
Ruimte om in te spreken bij Provinciale Staten op 29 mei

ARNHEM - Provinciale Staten houden oordeelsvormende bijeenkomsten op woensdag 29 mei 2024. Daarbij gaan zij in gesprek met Gedeputeerde Staten over diverse onderwerpen, waaronder klimaat, staalslakken en de Aanpak Veluwe. De Oordeelsvorming biedt ruimte tot inspraak door belanghebbenden.

Inspraak bij Oordeelsvorming 
Tijdens oordeelsvormende bijeenkomsten zijn inwoners en (andere) belanghebbenden welkom om hun mening over de onderwerpen op de agenda kenbaar te maken aan Statenleden. De agenda en de bijbehorende stukken staan in het Stateninformatiesysteem.

Aanmelden voor inspraak bij de Oordeelsvorming kan tot uiterlijk maandag 27 mei om 12.00 uur bij de Statengriffie via griffie@gelderland.nl. Dat geldt niet voor de agendapunten ‘Participatieverordening’ en ‘Inpassingsplan Landbouwpasseerhavens N318’. Tijdens speciale hoorzittingen op woensdag 22 mei was er al mogelijkheid tot inspraak.

Inwonerinspraak over andere onderwerpen
Inwoners van Gelderland kunnen bij de Open agenda inspreken op onderwerpen die niet op de agenda staan. De Open agenda vindt plaats op woensdag 29 mei van 13.00 tot 13.45 uur. Geïnteresseerden voor inspraak kunnen zich melden bij de griffie via griffie@gelderland.nl of 026 359 91 34. Dat kan tot uiterlijk maandag 27 mei om 12.00 uur.

Volg alle oordeelsvormende bijeenkomsten van 29 mei
Vergaderingen zijn online te volgen via gelderland.nl/Statenlive en er is bij alle bijeenkomsten ruimte voor publiek op de publieke tribune.

Over Provinciale Staten 
Provinciale Staten zijn het hoogste bestuursorgaan van provincie Gelderland. De Statenleden vertegenwoordigen de inwoners van Gelderland, bepalen in hoofdlijnen het beleid van de provincie en houden toezicht op de uitvoering ervan. De Staten hebben samen één doel: een gezond, veilig, schoon en welvarend Gelderland voor haar inwoners. 

Rivierenland Radio is in Arnhem te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...