Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Rob 'Ranger Rob' van der Graaf Ijsselstein

Geschreven: 06-02-2024
Rob 'Ranger Rob' van der Graaf Ijsselstein

Ranger Rob veilt antieke stoelen om exotische dieren te redden

Rob van der Graaf, beter bekend als ‘Ranger Rob’, van Stichting Beestenbende, zal 6 antieke stoelen laten veilen om geld op te halen voor het redden van exotische dieren. De veiling zal plaatsvinden op 14 februari 2024 bij Heritage Auctions Europe in IJsselstein.

Tijd dringt

Per 1 juli 2024 treedt een nieuwe wet in werking die het houden van en handelen in exotische dieren verbiedt. Rob verwacht een ware toestroom aan ontheemde exotische dieren die een onderkomen nodig hebben. Met het veilen van de stoelen hoopt Rob voldoende geld op te halen om een geschikt verblijf voor deze dieren te realiseren. Ook heeft Rob de exclusieve mogelijkheid om een gehele dierentuin met voldoende ruimte aan te kopen. Hiervoor is veel geld nodig en Rob rekent op hoge biedingen op de veiling van gulle dierenvrienden en weldoeners die hem willen helpen in zijn missie.

Over Ranger Rob

Jarenlang strijdt Rob van der Graaf voor het welzijn van afgedankte wilde en exotische dieren. Dit zijn meestal dieren die als huisdier zijn aangeschaft en later hiervoor niet geschikt blijken, denk aan servals, stokstaartjes of zelfs hyena’s! Zijn dierenopvang in Zevenbergen (NB) is overvol en een groter onderkomen is hard nodig. Rob’s missie wordt ook door menige dierenorganisatie aangemoedigd.

De stoelen

De 6 antieke Engelse stoelen met inlegwerk zijn aan Rob geschonken met het doel om geld op te halen voor zijn opvang. Op 14 februari aanstaande zullen deze stoelen live geveild worden bij Heritage Auctions Europe. De startprijs is 1000 euro. De stoelen kunnen worden bezichtigd op 7-10, 12 en 13 februari op de Energieweg 7 in IJsselstein of op de website www.ha-europe.com.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bruchem te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Robin Bakker
Robin Bakker
Robin Bakker
Laatste berichten
Een visie op een bruisend Eindhoven

EINDHOVEN - 'Sharing the Vibes: Samen naar een bruisend Eindhoven' is een visie op een levendige stad waar mensen graag wonen, werken en verblijven. Er is een breed aanbod aan voorzieningen, zowel overdag als in de nacht. Een bruisend uitgaansleven is daarbij van groot belang, met ruimte voor ver...

Uiterlijk zomer 2025 duidelijkheid voor gebruikers Pand 9

ZALTBOMMEL - Het oude schoolgebouw aan de Van Heemstraweg, voor velen bekend als Pand 9, wordt al jaren gebruikt als centrum door verschillende maatschappelijke organisaties. Bij de start van Pand 9 is afgesproken dat het gebruik van het gebouw in principe voor vijftien jaar zou zijn. Anno 2024 i...

Militairen oefenen in de Bommelerwaard

BOMMELERWAARD - In de week van 15 tot en met 18 juli vindt in de Bommelerwaard een militaire oefening plaats.

De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht (KL).

Praktisch gezien houdt dit in dat militairen ...