Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Rob Goesten en Giovanni Peters nieuwe trainers bij N.I.V.O.-Sparta

Geschreven: 25-05-2024
Rob Goesten en Giovanni Peters nieuwe trainers bij N.I.V.O.-Sparta

ZALTBOMMEL - Rob Goesten (25) is de nieuwe trainer van N.I.V.O.-Sparta 16-1. Giovanni Peters is ook volgend seizoen trainer van N.I.V.O.-Sparta JO19-1.

Goesten wordt geassisteerd door Sky van Dongen. Beide zijn geen onbekenden van de club;. eerder waren ze actief in de jeugdopleiding, maakten ze een uitstapje naar een Betaald Voetbal Organisatie (BVO) en kwamen uiteindelijk in het eerste elftal terecht.

Goesten wordt binnenkort opnieuw geopereerd aan zijn knie en mist daarmee het volledige volgend seizoen. Vanuit de liefde van het voetbal en zijn toekomstige ambitie om trainer te worden, is dit voor alle partijen een win-winsituatie. De JO16-1 zal ook volgend seizoen trainen op dinsdag- en donderdagavond. Hiermee kan Goesten eind volgend seizoen na de training van JO16-1 aansluiten bij de training van het eerste elftal.

Het is niet voor het eerst dat een Goesten een jeugdteam bij N.I.V.O.-Sparta traint. Zo was zijn broer Giel (nu trainer bij Jan van Arckel 1) nog niet zo lang geleden trainer van N.I.V.O.-Sparta JO13-1. Ook Bart Goesten was eerder aan N.I.V.O-Sparta verbonden als speler én jeugdtrainer. Zo leidde hij eerder samen met Jordi Ruijsch de JO15-1.
Sky van Dongen (19) is dit seizoen al aan de jeugdopleiding verbonden. Daar is hij nu assistent van Jelle Katerberg bij de huidige JO16-1. Vanwege zijn verplichtingen bij het eerste elftal zal Sky net als dit seizoen niet bij alle wedstrijden aanwezig kunnen zijn.

Maar er is meer ..
Giovanni Peters is ook volgend seizoen trainer van N.I.V.O.-Sparta JO19-1.

Peters was jarenlang actief als (jeugd)trainer van BLC in Den Bosch. In 2023 maakte hij de overstap naar N.I.V.O.-Sparta. Daar combineerde hij dit seizoen al snel het derde elftal met het vlaggenschap van onze jeugdopleiding, de JO19-1. Voor komend seizoen ligt de volledige focus op N.I.V.O.-Sparta JO19-1 dat dit seizoen uitkomt in de Hoofdklasse.
Volgend jaar verwacht N.I.V.O.-Sparta zowel een 19-1 als een 19-2 in competitieverband actief te hebben.

Naast een aantal Onder 19 spelers, een gezonde doorstroom uit de Onder 17 teams (zowel 17-1 als 17-2 werd deze maand kampioen) zijn er ook regionale talenten die zich hebben aangemeld. Ook keren er voormalig jeugdspelers terug naar Sportpark De Watertoren.
N.I.V.O.-Sparta hoopt op korte termijn ook de staf van JO17-1 en JO16-1 te kunnen bevestigen.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Andries Korthuis
Andries Korthuis
Andries Korthuis
Laatste berichten
Hinderwetvergunning Zutphen en Warnsveld online

ZUTPHEN - Het Erfgoedcentrum Zutphen heeft de laagdrempelige en succesvolle digitale dienstverlening opnieuw uitgebreid: vanaf nu zijn ook de Hinderwetvergunningen van de gemeente Zutphen en de voormalige gemeente Warnsveld te vinden in het e-loket (https://vergunningdossiers.erfgoedcentrumzutphe...

Zeeverkenners: ‘het goede doel’ tijdens Food Truck Festival

ZALTBOMMEL - De Zeeverkenners Zaltbommel is 'het goede doel' tijdens het aankomende Food Truck Festival (17-8) georganiseerd door Lions groep Bommelerwaard in samenwerking met 't Stadscafé.

Zeeverkenners Zaltbommel is de waterspeltak van Scouting St. Martinus Zaltbommel en bestaa...

Dorpsraad uit zorgen rond bouw MFA in lange brief aan gemeenteraad

NEDERHEMERT - Dorpsraad Nederhemert maakt zich zorgen over de ontwikkelingen van de bouw van een ‘volwaardige’ MultiFunctionele Accommodatie in het dorp. De plannen zijn zoveel jaar na dato inmiddels teruggebracht tot het bouwen van een school met ‘een’ gymzaal. In een bri...