Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Rivierenland Radio met de TOP 100 van 2022 op oudejaarsdag.

Geschreven: 29-12-2022
Rivierenland Radio met de TOP 100 van 2022 op oudejaarsdag.

De 24-uurs radiozender Rivierenland Radio zendt een muziekmix uit vanaf de ’70-jaren tot en met de hedendaagse hits. Elke vrijdagmiddag is bij ons de Flitsende 50 te beluisteren. Deze hitparade wordt door de luisteraars samengesteld door wekelijks hun favoriete top vijf in te vullen op de website van de Flitsende 50: www.flitsende50.nl. Van alle lijsten van 2022 is er nu een Top 100 gemaakt.

De TOP 100 wordt op Rivierenland Radio uitgezonden op 31 december van 11 tot 18 uur. Het programma wordt net zoals de Flitsende 50 gepresenteerd door Erik Beks en Rob de Vaan. Daarbij krijgen ze ondersteuning van diverse gast-dj´s zoals Kees Veerman, Rick Questro, Paul Notenbaard, Ad Bouman, Leo van de Groot, Ad Roland, Willem Dorelijers, Rob Stenders en Francis Dix.

Rivierenland Radio is ook te ontvangen op dab+ in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Achterhoek op kanaal 6b en in Stedendriehoek op kanaal 6d en in Noord West Veluwe op kanaal 10b en in Ede-Wageningen op kanaal 5a en natuurlijk via onze app. Je kunt de app gratis downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Laatste berichten
FLITSSCHIJF 147 In The Water - Krezip

De hit van Krezip is een populaire keuze geworden onder luisteraars en heeft de titel verdiend als Flitsschijf. De track is een ode aan de kracht van liefde en hoop en blijft de harten van velen raken.
Het nummer is een waardevolle toevoeging aan het repertoire van Krezip en heeft bewezen ...

Gedichtenmarathon op Valentijnsdag

Rivierenland Radio houdt op Valentijnsdag een gedichtenmarathon. Elk half uur wordt een ingezonden gedicht voorgelezen. Daarnaast hebben we in de late uurtjes een extra uitzending van ons wekelijks gedichtenprogramma ‘Sterrenwacht tot middernacht’. Stuur een gedicht voor jouw geliefde...

FLITSSCHIJF 146 Radio -- Sigala & Mnek

"Radio" van de populaire DJ Sigala en de Britse zanger MNEK is de nieuwste Flitsschijf op de Nederlandse en Belgische radio. De catchy hit, met zijn uptempo beats en energieke vocalen, is een instant klassieker en wordt alom geprezen door luisteraars en critici. De samenwerking tussen Sigala en M...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke vrijdag tussen 15 en 18 ...

Het gastenboek
Jan de Wit zegt:
16 Dec - 17:00

Hierbij deel ik het volgende mee.
Ik woon in Laren nh en kan Rivierenland Radio uitstekend ontvangen via Kanaal 10B . Dat ik jullie goed ont...

Jan zegt:
16 Dec - 14:35

Ik luister nu naar rivierenland via DAB in Amersfoort fijne muziekmix ontvangst uitstekend!

Carmen zegt:
07 Dec - 16:10

Ik wil graag Mike Davids met.... is dit een droom ....horen hoop dat jullie dat willen draaien. En vaker mag ook
Alvast bedankt groetjes Car...