Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Rivierenland Radio met de TOP 100 van 2022 op oudejaarsdag.

Geschreven: 29-12-2022
Rivierenland Radio met de TOP 100 van 2022 op oudejaarsdag.

De 24-uurs radiozender Rivierenland Radio zendt een muziekmix uit vanaf de ’70-jaren tot en met de hedendaagse hits. Elke vrijdagmiddag is bij ons de Flitsende 50 te beluisteren. Deze hitparade wordt door de luisteraars samengesteld door wekelijks hun favoriete top vijf in te vullen op de website van de Flitsende 50: www.flitsende50.nl. Van alle lijsten van 2022 is er nu een Top 100 gemaakt.

De TOP 100 wordt op Rivierenland Radio uitgezonden op 31 december van 11 tot 18 uur. Het programma wordt net zoals de Flitsende 50 gepresenteerd door Erik Beks en Rob de Vaan. Daarbij krijgen ze ondersteuning van diverse gast-dj´s zoals Kees Veerman, Rick Questro, Paul Notenbaard, Ad Bouman, Leo van de Groot, Ad Roland, Willem Dorelijers, Rob Stenders en Francis Dix.

Rivierenland Radio is ook te ontvangen op dab+ in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Achterhoek op kanaal 6b en in Stedendriehoek op kanaal 6d en in Noord West Veluwe op kanaal 10b en in Ede-Wageningen op kanaal 5a en natuurlijk via onze app. Je kunt de app gratis downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Overvloedige voorjaarsregen doorkruist maaien dijken

BOMMELERWAARD - Het extreem natte voorjaar leidt tot aanpassingen in het maaien van dijken. Dat laat Waterschap Rivierenland weten. Door de natte ondergrond liep de eerste maaironde in het gefaseerd maaibeheer grote vertraging op. Voor een sterke dijk maait het waterschap dit keer sommige traject...

Defect sluist St. Andries nog niet verholpen

HEEREWAARDEN - Het defect aan sluis St. Andries is nog niet verholpen. De sluis blijft hierdoor langer gestremd.

Sluis Sint Andries in Heerewaarden is sinds vrijdag (7-7) gestremd. Een motor in één van de heftorens is defect, meldde Rijkswaterstaat eerder.

'...

Flitsfeitje Lionel Richie van Three Times a Lady

Lionel Richie, geboren op 20 juni 1949 in Tuskegee, Alabama, is een iconische Amerikaanse zanger, songwriter en producer. Hij begon zijn muzikale carrière als lid van de Commodores, een funk- en soulband die hits had zoals "Easy" en "Three Times a Lady.".

Richie begon zijn succes...