Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Rein van Willigen presenteert boek ‘Hallo … Hier Bommel’ Zaltbommel

Geschreven: 07-08-2023
Rein van Willigen presenteert boek ‘Hallo … Hier Bommel’ Zaltbommel

 Zaterdag (5-8) presenteerde oud-journalist en schrijver Rein van Willigen zijn boek 'Hallo ... Hier Bommel!' In dit boek staan verhalen over bekende en minder bekende inwoners van Zaltbommel en omstreken.

Het boek werd gepresenteerd in de Sint Martinuskerk. Bommel's burgemeester Pieter van Maaren was erbij. Hij nam een gesigneerd exemplaar van het 450 tellende pagina's dikke boek in ontvangst. De burgervader was er meer dan blij mee; 'Ook mijn vrouw Ine en ik staan in het boek, een verhaal wat ontstond door een leuk gesprek met Rein. Bedankt Rein voor een gesigneerd exemplaar van het boek. Ik ben er blij mee. Iedereen veel leesplezier!'

Van Willigen
Velen kennen de in Zaltbommel wonende Rein van Willigen als dé Disney-kenner en -verzamelaar - van Nederland. Hij schreef in 1999 het succesvolle boek bodk Mouse Entertainment.

Ook streek hij met de hoogste eer in KRO's Pyramide-kwis en was hij hoofdgast in TROS' Pakhuis. Van Willigen is tevens de bedenker en maker van de tentoonstelling De magie van Disney (Noordbrabants Museum), waarvoor hij eveneens de Stripschrift-catalogus schreef.

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Zaltbommel te ontvangen via 1395 kHz. AM (alleen werkdagen), onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rick Questro
Rick Questro
Rick Questro
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...