Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Radioadvertentie plaatsen

Geschreven: 31-03-2022

Wil je een radioadvertentie laten plaatsen bij Rivierenland Radio? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar adverteerders voor ons radiostation, die graag een radioadvertentie willen laten plaatsen. Heb jij een eigen bedrijf of wil je graag een evenement promoten? Of heb jij iets anders dat je graag via de radio wilt adverteren? Bekijk dan zekers eens de mogelijkheden om een radioadvertentie te laten plaatsen bij ons radiostation!

Een radioadvertentie laten plaatsen voor een groot bereik

Een radiozender in Eindhoven en omgeving heeft een groot bereik. Dagelijks luisteren vele mensen naar de radio. Of dat nu thuis is, wanneer je wakker wordt, of in de auto onderweg naar je werk, de radio staat altijd aan. Vandaar dat de radio ook een goede bron is om te adverteren! Zo bereik je met jouw boodschap veel mensen in één keer. Wil je zelf ook een radioadvertentie laten plaatsen op de radio in Eindhoven en omgeving? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden om te adverteren bij ons radiostation! Ben je benieuwd wat de luisteraars van ons vinden, voordat je gaat adverteren? Lees dan zeker eens ons gastenboek!

Bel nu en plaats je eigen radioadvertentie

Zie jij het wel zitten om je bedrijf, evenement of ander onderwerp te promoten via ons radiostation? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op voor meer informatie! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden om te adverteren op ons radiostation. Voor vragen en meer informatie vragen wij je vriendelijk om contact op te nemen via het telefoonnummer 073 6449977 of vul online ons contactformulier in. Wij nemen dan vervolgens zo snel mogelijk terug contact met je op voor het beantwoorden van al je vragen en het bespreken van de mogelijkheden!


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Start verduurzaming sportzaal De Kubus

OUDHEUSDEN - Op donderdag 11 april starten de werkzaamheden om sportzaal De Kubus in Oudheusden te verduurzamen. Wethouder Martijn van Esch geeft, samen met het bestuur van Inion, de symbolische klap om de paalfundering te boren voor het aanbouwen van de landingskuil voor Inion.

Bouwbed...

SEH De Mars

ARNHEM - Intentieovereenkomst Smart Energy Hub bedrijventerrein De Mars

Verduurzaming en betere benutting elektriciteitsnet gaan samen op bedrijventerrein De Mars

Met de ondertekening van een Intentieovereenkomst is een belangrijke stap gezet voor de realisatie van ee...

Ook zorgen in Kerkdriel over aandachtsproblemen bij kinderen

KERKDRIEL - Leerkrachten in Gelderland maken zich steeds meer zorgen over de groeiende aandachtsproblemen bij jongeren. Met jongeren die gemiddeld meer dan 5,5 uur per dag online zijn, zien zij de negatieve impact hiervan op het concentratievermogen van kinderen ook steeds vaker in de klas.

...