Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Provinciale Staten nemen besluit over Veluws windpark en Perspectiefnota

Geschreven: 28-06-2024
Provinciale Staten nemen besluit over Veluws windpark en Perspectiefnota

ARNHEM - In mei is in ontmoetingscentrum Meteoor de Huiskamer van de buurt gestart. Een wekelijkse activiteit voor ontmoeten en gezelligheid.

Voor wie is Huiskamer van de buurt bedoeld?
Huiskamer van de buurt is er voor de bewoners van de wijken Krinkelhoek, Mettegeupel, Centrum en Oss-Zuid die niet makkelijk hun huis uitkomen. Dat is bijvoorbeeld bij beginnende dementie, een lichamelijke beperking, eenzaamheid of omdat ze een dierbare verloren zijn.

Huiskamer van de buurt is elke maandag van 13:30 tot 15:30 uur. Huiskamer van de buurt is voor iedereen boven de 18. Ontmoet anderen in ontmoetingscentrum de Meteoor! Samen met de bezoekers vullen we de middag in.

Waarom dit initiatief?
Huiskamer van de buurt is een initiatief van De Meteoor, ONS welzijn, Interzorg en gemeente Oss.  Met de wekelijkse ontmoetingen op maandag willen we mensen actief betrokken houden bij hun woonomgeving. Huiskamer van de buurt is er ook om mantelzorgers een middag ontspanning te geven. Interzorg zorgt voor de begeleiding van de ontmoeting. Samen met de vrijwilligers zorgen zij voor een leuke middag.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ONS welzijn en vragen naar Oss team B. Of u kunt binnenlopen bij de Meteoor.

Rivierenland Radio is in Arnhem te ontvangen via 891 kHz. AM, onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Fiona zegt:
16 Jun - 16:01

Wat interessant dat jullie ook berichten uit Zutphen delen! Dank!

XRumer23Cam zegt:
12 Jun - 13:59

Hey people!!!!!
Good mood and good luck to everyone!!!!!

Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

DJ: Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Sanne Hilhorst
Laatste berichten
Flitsfeitje: Somebody Without U van Oscar & The Wolf

"Somebody Without U" is de nieuwste single van Oscar & The Wolf, uitgebracht op 31 mei 2024. Het nummer is een emotionele breakupsong waarin de artiest reflecteert op het verlies van een geliefde en de uitdagingen van het verdergaan zonder die persoon. Met zijn dromerige en melancholische mel...

De Capreton krijgt grotere rol in beheer uiterwaarden

BOMMELERWAARD - Agrarische Natuurvereniging De Capreton gaat een grotere rol spelen in de Bommelerwaard in het beheer van de uiterwaarden. Dat doet de vereniging in samenwerking met andere partijen. “Samen maken we van de Bommelerwaard een prachtig gebied.”

Het beheer van de...

Werkzaamheden schoorsteen steenfabriek Hurwenen gaan beginnen

HURWENEN - Binnenkort worden herstelwerkzaamheden aan de schoorsteen van steenfabriek De Lage Waard uitgevoerd. De schoorsteen bevindt zich in zeer slechte staat. M cultuurhistorische redenen wordt de, in slechte staat verkerende, schoosteen hersteld.

De klus staat gepland in augustus, ...