Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Project Kunstgoed wil senioren laten genieten van kunst Bommelerwaard

Geschreven: 15-06-2023
Project Kunstgoed wil senioren laten genieten van kunst Bommelerwaard

Kunst en cultuur is van en voor iedereen. Project Kunstgoed is een programma dat senioren in de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel in staat stelt van kunst en cultuur te genieten. Dit kan zowel door zelf onder begeleiding van een professional actief bezig te zijn met beeldende kunst, muziek, theater, literatuur, dans of fotografie, of door het bezoeken van musea, concerten en voorstellingen.

'Bijdragen aan ontmoeting, verrijking, zingeving en een zinvolle dagbesteding voor ouderen is een tweede doelstelling waar dit project zich op richt. Denk aan een leuke stadwandeling of een workshop schilderen.' Aldus Welzijn Bommelerwaard.

Mensen hoeven geen kunstenaar te zijn om mee te doen en de kosten zijn laag.

Meedoen
Wie het leuk lijkt om eens mee te doen met een workshop of bijvoorbeeld een rondwandeling door de stad: kijk dan op bommelerwaardbeweegt.nl Hier staan de activiteiten die vanuit het programma Kunstgoed worden aangeboden.

Vragen
Heeft u vragen neem dan contact op met de buurtcultuurcoach van Welzijn Bommelerwaard Mariëlla van Heck via buurtcultuurcoach@welzijnbommelerwaard.nl of bel naar 0418634231

Bron: Bommelerwaard.net

Rivierenland Radio is in Bommelerwaard te ontvangen via onze app, deze site en in Zuidoost Brabant via Dab+


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Erik Beks
Erik Beks
Erik Beks

Erik Beks hoor je elke vrijdag met Weekend Vibes en is ook actief voor alle uitgaan tips.

...
Laatste berichten
Dementievriendelijk Heusden

HEUSDEN - De kerngroep dementievriendelijke gemeente Heusden is versterkt met nieuwe partners. Samen hebben alle partners de ambitie uitgesproken (en ondertekend) om ervoor te zorgen dat mensen met dementie, en hun naasten, mee kunnen blijven doen in Heusden.

In een dementievriendelijke...

100 Dorpen- en Wijkendeals in Gelderland

ARNHEM - Provincie Gelderland wil de komende vier jaar 100 Dorpen- en Wijkendeals sluiten met inwoners en gemeenten. Hierin maken inwoners en gemeenten  afspraken om de leefbaarheid in de dorpen en wijken te verbeteren. De provincie zet 17 miljoen euro in voor de Dorpen- en Wijkendeals.

...
Flitsfeitje Scared To Start van Michael Marcagi

"Scared To Start" van Michael Marcagi is een lied dat de complexiteit van nieuwe beginnen en de angst om risico's te nemen verkent. Het nummer, dat deel uitmaakt van zijn EP 'American Romance', uitgebracht in 2024, heeft een folk-geïnspireerde melodie die de luisteraar meeneemt op een reis v...